top of page

Premijera na Lukarelu

Fudbaleri FK Borca u nedelju dočekuju ekipu 2. Oktobra iz Kumana u okviru drugog kola PFL Zrenjanin. Ovo će biti prva utakmica u novoj sezoni koja će se odigrati na Lukarelu ali nažalost i dalje bez publike. Nadamo se da će se takva situacija promeniti ubrzo.

Obe ekipe će u nedeljni susret ući u sličnom raspoloženju kao i pred prošlogodišnji meč na Lukarelu, tj. gosti dolaze rasterećeniji jer su u prvom kolu savladali komšije iz Novog Miloševa 3:2 u veoma uzbudljivom meču. Sa druge strane, Aleksandrovčani su poraženi u gostima minimalnim rezultatom 1:0, golom u samom finišu meča. Istorija susreta je sasvim sigurno na strani domaćina koji je u poslednja 3 susreta slavio sva 3 puta i to uz gol razliku 12:3. No tradicija ne igra nikakvu ulogu, ti mečevi su odigrani relativno davno a ovo je nova sezona i nema sumnje da će ovo biti jedan uzbudljiv meč. Domaćini su silno motivisani da uknjiže prve bodove a tome svedoči i podatak da trener Đurić može da računa na sve igrače.

Kao što smo već spomenuli, utakmica će se odigrati bez prisustva publike sa početkom u 17:30. Međutim, kao i u prošloj utakmici, sajt FK Borca će i ove nedelje raditi tekstualni prenos sa meča a ukoliko želite da pratite prenos sve što potrebno je da kliknete OVDE. Link do tekstualnog prenosa ćemo na dan meča okačiti i na svim društvenim mrežama a takođe ga možete naći i ulaskom na sajt, nalazi se u samom vrhu stranice. Nadamo se prvoj pobedi domaćina koja je neophodna za lakši nastavak sezone.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page