top of page
DSC_0422.JPG

Juniorske Selekcije FK Borac Aleksandrovo 

   FK Borac Aleksandrovo iz godine u godinu nastavljaju sa kontinuitetom i daljim razvojem svoje škole fudbala. Zahvaljujući ozbiljnom radu, neuphodnim uslovima i pomoći koja uvek dobrodošla, Fudbalski Klub Borac nastavlja da pravi i promoviše buduće prvotimce koji sa ponosom brane boje kluba. 

Put od petlića do seniorskog tima je izuzetno dugačak i naporan, zbog toga se na Lukarelu uvek trude da ovaj put učine što zabavnijim i jedinstvenim pre svega kako bi juniorima ovaj period učinili interesantnim, ali i zbog želje da se klub prezentuje gde god da je to moguće. Upravo iz ovog razloga, juniori FK Borac redovno nastupaju na regionalnim fudbalskim takmičenjim, turnirima, a neki od njih nastupaju u regionalnim fudbalskim ligama.

   

DSC_4498.JPG

     Pored novoformirane kadetkse selekcije koja nas predstavlja u regionalnoj kadetskoj ligi, FK Borac ima na raspolaganju još i pionirsku, odnosno početnu selekciju koja se nekada nazivala selekcijom petlića. Sve tri ekipe rade pod budnim okom trenerskog tria Delić, Zečević i Budisavljević. 

DSC_0377.JPG

Šampioni kadetkse lige u sezoni 2020/21

DSC_0422.JPG
DSC_0428.JPG
ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page