Juniorske Selekcije FK Borac Aleksandrovo 

   FK Borac Aleksandrovo iz godine u godinu nastavljaju sa kontinuitetom i daljim razvojem svoje škole fudbala. Zahvaljujući ozbiljnom radu, neuphodnim uslovima i pomoći koja uvek dobrodošla, Fudbalski Klub Borac nastavlja da pravi i promoviše buduće prvotimce koji sa ponosom brane boje kluba. 

Put od petlića do seniorskog tima je izuzetno dugačak i naporan, zbog toga se na Lukarelu uvek trude da ovaj put učine što zabavnijim i jedinstvenim pre svega kako bi juniorima ovaj period učinili interesantnim, ali i zbog želje da se klub prezentuje gde god da je to moguće. Upravo iz ovog razloga, juniori FK Borac redovno nastupaju na regionalnim fudbalskim takmičenjim, turnirima, a neki od njih nastupaju u regionalnim fudbalskim ligama.

   

     Pored novoformirane kadetkse selekcije koja nas predstavlja u regionalnoj kadetskoj ligi, FK Borac ima na raspolaganju još i pionirsku, odnosno početnu selekciju koja se nekada nazivala selekcijom petlića. Sve tri ekipe rade pod budnim okom trenerskog tria Delić, Zečević i Puhar. 

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo