top of page

Domaćini ubedljivi, prva pobeda Lehela

Zanimljiva borba za opstanak u Područnoj Fudbalskoj Ligi Zrenjanin nastavila se i proteklog vikenda kada su odigrane utakmice 26. redovnog kola. Rezultati u ovom kolu uglavnom su iÅ¡li na ruku domaćim timovima koji su u svakom duelu osvajali bodove, a gosti su ostali neporaÅŸeni u tri utakmice od ukupno 8. Ovo kolo je takođe i posebno zbog prve pobede Lehele koji je na svom terenu savladao OFK Klek rezultatom 5:3. Najmlađi tim u ligi uspeo je da se domogne prvog trijumfa i na častan način se oprosti od područne lige u ovoj sezoni.

Tri utakmice su odigrane u subotu. U Aradcu je gostovao aleksandrovački Borac i ova utakmice je završena bez pobednika, rezultatom 1:1. Opširnije sa ove utakmice moşete pročitati ovde.

U Lukićevu duel dve Mladosti u kojoj je pobedu odnela domaća ekipa rezultatom 3:1. Kombinovani sastav gostujućeg tima nije uspeo da se suprostavi u dovoljnoj meri vrlo motivisanom sastavu domaće Mladosti koja je pobedom doÅ¡la do vrlo bitnih bodova. Ekipa iz Lukićeva je povela u prvom poluvremenu, a sa dva pogodka u drugom delu gotovo i reÅ¡ila pitanje pobednika. Pred kraj utakmice Krstović je pogodkom ublaÅŸio poraz gostojućeg tima i postavio konačnih 3:1.

Pogodcima Petrovića i Popeskua, lider sa tabele je upisao i 21. pobedu ove sezone i sada već ima 17 bodova prednosti ipsed drugoplasiranog Poleta. U ovoj utakmici Crvena Zvezda je bila bolja od Delije iz Mokrina koja je na poluvreme pogodkom Åœivkova imala prednost koju nisu uspeli da zadrÅŸe i nanesu prvi poraz Crvenoj Zvezdi u ovoj sezoni.

Veliku pobedu zabeleÅŸila je i ekipa Potisja u Knićaninu, savladan je direktan konkurent u borbi za opstanak, ekipa 2. Oktobar. Prvo poluvreme su obeleÅŸili napadi domaće ekipe i poniÅ¡ten gol Stankovića zbog ofsajda. Ali iz slične situacije prekopirana akcija i ovog puta gol Stankovića je čist. Prvih 15-ak minuta drugog poluvremena su obeleÅŸili gosti sa 3-4 stopostotne Å¡anse za izjednačenje ali sve to su uspeli da promaÅ¡e. Onda slede dve dve stopostotne Å¡anse koje propuÅ¡ta Kodić Å¡to je moglo skupo da koÅ¡ta, ipak domaćin uspeva upravo preko Kodića da dođe do drugog pogodka i zasluÅŸene pobede.

U preostalim utakmicama, MSK i Rusanda su odigrali 1:1, susret dve Vojvodine u Bašaidu takođe je završen bez pobednika rezultatom 2:2, dok je Radnički rutinski savladao Tamiš rezultatom 3:0

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page