top of page

Saša Đurić smenjen sa mesta prvog trenera FK Borac

Updated: Feb 12, 2021

Jučerašnjom odlukom upravnog odbora Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo, dosadašnji trener prvog tima aleksandrovačkog Borca Saša Đurić, smenjen je sa te pozicije i na njegovo mesto je postavljen nekadašnji prvi golman crveno-plavih, Duško Medić.

Na ovu odluku uprava kluba, zajedno sa predsednikom Petrom Puharom, odlučila se iz nekoliko razloga, a prvenstveno zbog činjenice da za ovom saradnjom već neko vreme postoji obostrana želja koja je napokon mogla da se ostvari.

"Iskrena obostrana želja postojala je već neko vreme ali nisu mogli da se ispune svi neophodni uslovi kako bi se ova saradnja ostvarila. Sada smo napokon uspeli sve da završimo i uz veliko zadovoljstvo mogu da kažem da smo dobili novog trenera, legendu našeg kluba, Duška Medića. Dule je naš prijatelj, veliki navijač Borca i poznavalac fudbalskih prilika u regionu ali i šire, zbog toga mi je iskreno drago što je ova saradnja napokon ozvaničena i nadamo se dobrom rezultatu i lepoj obostranoj saradnji" - Izjavio je Puhar.

Čelnici fudbalskog kluba iz Aleksandrova zadovoljni su sa rezultatima koje je Đurić postigao u proteklih pola godine i ostvarenim ciljevima koji su gotovo u potpunosti postignuti. Prema rečima predsednika Fudbalskog Kluba Borca, Đurić je posatvio temelje i napravio ekipu koja ima veliki potencijal u nastavku sezone da ostvari sve ciljeve i ambicije, a u narednom periodu i da podigne očekivanja na jedna viši nivo.

"Iz tih razloga, možemo samo da se zahvalimo Saši Đuriću na svemu učinjenom i da mu poželimo mnogo sreće i uspeha u nastavku svoje trenerske karijere" - istakao je predsednik kluba Petar Puhar.


Promocija novog šefa struke biće na narednom zakazanom treningu, a prva utakmica koju će Medić voditi sa klupe crveno-plavih biće već ovog vikenda kada će Borac odigrati kontolnu utakmicu sa Napredkom iz Česterega.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page