top of page

Vojvodina nam gostuje za vikend

Posle neuspeÅ¡ne premijere na Lukarelu i poraz od Rohama pre dva vikenda, crveno-plavi će u drugoj utakmici ove sezone pred svojim navijačima dočekati Vojvodinu iz BaÅ¡aida, tim koji se trenutno nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj krizi u kojoj je osvojio samo jedan bod u poslednjih 5 utakmica. Ne cvetaju ni crveno-plavima ruÅŸe u poslednje vreme pa su izabranici Vladimira Zečevića zabeleÅŸili samo jednu pobedu ovog proleća i to na gostovanju u Srpskom Itebeju. U preostala dva susreta crveno-plavi su dva puta remizirali i doÅŸiveli poraz u opÅ¡tinskom derbiju.

Zanimljivo je da od jesenjeg susreta Vojvodine i Borca kada pobednika nije bilo, ekipa iz BaÅ¡aida je samo savladala Proleter i remizirala sa Omladincem, dok su u preostalim susretima beleÅŸili poraze i to uglavnom ubedljive. Pobeda je svakako imperativ za obe ekipa i ÅŸelja da se prekine nekativan rezultatski niz, dok za crveno-plave takođe igra i vaÅŸnu ulogu u borbi za plasam u play-off gde će se naći četiri najbolje plasirane ekipe.


Tradijaca međusobnih susreta oduvek je bila na granici sportskog događaja, a vrlo često i izvan nje. Skor u direktnim duelima ova dva tima često je reÅ¡avao pitanje osvajača lige ili pak subinu jednog od dva tima koji se nalazio u zoni ispadanja, pa se samim tim i rivalstvo između Borca i Vojvodine podiÅŸe na najveću moguću lestvicu.


Već smo spomenuli vaÅŸnost ovog meča za oba tima, pogotovo za aleksandrovčane koji će i nositi ulogu favorita u ovom meču, pre svega zbog neÅ¡to bolje forme, rezulatata ali i domaćeg terena i publike koja će, nadamo se, pruÅŸiti očekivanu i veliku podrÅ¡ku mladom timu Borca


Utakmica između Borca i Vojvodine odigraće se u nedelju, 23.04.2023. sa početkom od 16:30.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page