top of page

Ubedljivo u Međi

Rutinski i ubedljivo, ukratko bi glasio izveštaj sa jučerašnjeg gostovanja aleksandrovačkog Borca poslednjeplasiranom Proleteru u Međi. Uspeli su crveno-plavi da svojom sigurnom igrom stignu do važnih bodova u borbi za doigravanje i plasman u viši rang, koji je realno teško očekivati od mladog tima Borca, barem ne ove sezone.

Počelo je dosta dobro po ekipu iz Aleksandrova. Već u 5. minutu centaršut koji Gajinov glavom pretvara u pogodak. Slična situacija i dvadesetak minuta kasnije i prednost crveno-plavih je udvostručena, strelac ponovo Gajinov na asistenicju Ivačevića.

Do kraja prvog poluvremena još jednom je lopta završila u mreži Stankovića, ovoga puta Barbul koristi grešku u odbrani Proletera i postiže prelep pogodak sa nekih dvadesetak metara udaljenosti od gola domaćih. Na odmor se otišlo sa ubedljivih 3:0.

U nastavku gotovo ista situacija na terenu kao i u prvom poluvremenu, ali ipak počinje sa pogodkom za domaći tim koji posle polukontro uspeva da smanji prednost crveno-plavih u 58. minutu. Strelac ovog pogodka bio je Mršić koji je nešto ranije ušao u igru za ekipu Proletera.

Do kraja utakmice Borac nije dozvolio novo iznenađenje već su gosti stavili celu utakmicu pod svoju kontrolu što su uspeli da krunišu sa još dva pogodka. Prvo je Popov Dragan u 83. minutu ispratio centaršut Zečevića i pogodio mrežu Proletera i po četvrti put na današnjoj utakici, a konačnih 5:1 postavlja Toškov u 90. minutu posle asistencije Ivančevića.


Zahvaljujući ovoj pobedi, aleksandrovčani su se učvrstili na gornjem delu tabele, ali mesto koje vodi u plajoff još uvek nije osigurano pošto jer je Terekveš samo na dva boda minusa i nešto lakši raspored do kraja sezone.

Crveno-plavima ostaju možda i dve najteže utakmice ovog proleća, a prva je već sledećeg vikenda kada će gostovati Napredak iz Banatske Topole.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page