top of page

Ubedljiva pobeda crveno-plavih

Posle dva vezana poraza pred svojim navijačima, prvotimci aleksandrovačkog Borca ponovo su do vrha napunili mrežu Proletera iz Međe i više nego zasluženo slavili rezultatom 9:0. Sav gnev nakupljen posle dva poraza koji su teško pali izabranicima Vladimira Zečevića, juče su na svojoj koži osetili gosti iz Međe koji se na ovoj utakmici nisu ništa pitali, a ko će na kraju ove utakmice slaviti nije se dovodilo u pitanje ni u jednom trenutku ove utakmice.

Već u trećem minutu Borac je poveo pogotkom Dragana Gajinova. Isti igrač je u 15. minutu duplirao prednost crveno-plavih, a Barbul je u 33. minutu povisio vojdstvo aleksandrovčana na 3:0. do kraja prvog dela utakmice Toškov je pogodio mrežu Proletera još jednom za ubedljivih 4:0, rezultat sa kojim se odlazi na odmor.

U nastavku, nešto tiši početak drugog povremena pa su mreže mirovale sve do 66. minuta kada je Ivančević povisio na 5:0. Barbul je 4 minuta kasnije postigao i šesti pogodak za svoj tim, dok je Rakić već u narednom napadu povisio na 7:0. Stanović je u 72. minutu postigao autogol za 8:0, a konačnih 9:0 postavio je Zečević Strahinja u 88. minutu utakmice.

I ako je pobeda crveno-plavih bila više nego ubedljiva, fudbal je bio na zadovoljavajućem nivou a borbenost oba tima shodno situaciji na terenu ali i rezultatu koji je polako usporavao tempo a sama utakmica je gubila na značaju. Ipak, zaslužena pobeda domaćina koji i dalje pokušava da uhvati priključak sa ekipa s vrha tabele i obedbedi sebi jedno od pozicija koje vode u baraž.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page