top of page

Tri od tri na Lukarelu ovog proleća

Juče su fudbaleri Borca u okviru 21. kola PFL Zrenjanin odigrali još jednu utakmicu na svom terenu a ugostili su ekipu MSK-a iz Mihajlova. Utakmica je završena rezultatom 2:0 u korist domaće ekipe. Za Borac su nastupili: S. Gajinov, Kovačević, Samolov, Bicok, Tomin, Bičanin, Ivančević, Grujić, D. Gajinov, Barbul, Rašeta. U igru su ulazili Bogaroški, Toškov, Vukmirović, Brakus i Rakić dok su na klupi bili još Medić i Kovanov.

Aleksandrovčani su ovaj mini ciklus utakmica okončali veoma uspešno a ujedno su se revanširali gostima za jesenji poraz. Nije sve počelo dobro juče na Lukarelu, vrlo rano se povredio Samolov a na terenu ga je zamenio Bogaroški. Crveno- plavi su svoje šanse tokom prvog poluvremena uglavnom tražili preko Grujića ali nisu uspeli da ozbiljnije priprete sve do 45. minuta. Tada je posle brzo izvedenog auta Grujić odlično proigrao Rašetu a ovaj matirao golmana za 1:0 u korist domaće ekipe. U drugom poluvremenu slična situacija na terenu, gosti su bili nešto konkretniji ali osim jedne šanse kada je Gajinov sjajno reagovao, nisu uspeli ozbiljnije da priprete. Utakmica je rešena desetak minuta pre kraja, kada je Rašeta uzvratio asistenciju Grujiću koji beži štoperu gostiju i sigurno rešava situaciju jedan na jedan sa golmanom. Rezultat se više nije menjao, te je to bio konačan rezultat utakmica i nova tri boda su ostala na Lukarelu.

Vezavši ovih 6 bodova u protekle dve utakmice a ukupno 10 bodova ovog proleća, fudbaleri Borca su nastavili da se penju na tabeli te posle ovog kola dele poziciju broj 6 sa ekipama iz Novog Miloševa i Lukićeva, sve tri ekipe imaju 31 bod. Prilika da se nastavi sa dobrim rezultatima je već sledeće nedelje, sledi gostovanje u Farkaždinu ekipi kojoj su bodovi preko potrebni ukoliko žele da ostanu u Područnoj ligi a upravo tu leži šansa za potpuno rasterećene crveno- plave na ovom gostovanju.

Fotografije sa utakmice možete pogledati u foto- galeriji ili klikom ovde.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page