top of page

Treća pobeda na gostujućem terenu

Updated: Nov 3, 2020

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 14. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin a crveno- plavi su su gostovali u Mužlji i pobedili rezultatom 3:0. Za Borac su igrali: S. Gajinov, Ivančević, Samolov, V. Zečević, Toškov, Cobor, Bičanin, Grbić, Grujić, Kočiš i D. Gajinov. U igru su ulazili još Cucić, Rakić, Medić i S. Zečević.

Po veoma lepom vremenu za igru, crveno- plavi su odigrali jednu od lošijih utakmica uprkos ubedljivoj pobedi. Veliki broj propuštenih prilika i na ovoj utakmici, na sreću nisu Aleksandrovčani kažnjeni za to. Na suprotnoj strani su imali nejaku i veoma mladu ekipu Lehela čiji prosek godina verovatno ne prelazi 20 godina. Svi pogotci su postignuti u prvom poluvremenu. Posle nekoliko propuštenih šansi, Kočiš je na asistenciju Grbića izbio sam na golmana i postigao prvi pogodak u crveno- plavom dresu. Nešto kasnije posle izvedenog kornera Grbića i gužve u šesnaestercu pogodak postiže Vladimir Zečević na asistenciju Dragana Gajinova. Isti igrač je bio u ulozi asistenta i u finišu prvog poluvremena kada je nesebično dodao Kočišu a ovaj rutinski sa pet metara postiže svoj drugi pogodak. Pored pogodaka, u prvom poluvremenu je bilo još nekoliko izglednih šansi za goste ali je i igra bila dosta haotična. U drugom poluvremenu je i opao ritam utakmice, bilo je i dosta promena na obe strane. Opet su crveno- plavi i pored loše igre uspevali da dođu do gola protivnika ali realizacije nije bilo. Sa druge strane Gajinov na golu gotovo da i nije imao posla.

Pogodak Zečevića na asistenciju Gajinova


Sve u svemu, jedna od lošijih partija crveno-plavih ove sezone ali pišu se 3 boda i to je ono najbitnije. Neretko su igrači Borca ove sezone bili bolji od svojih rivala, imali igru ali na kraju utakmice nisu imali rezultat koji bi opravdao tu igru, ovoga puta je situacija bila obrnuta. Mladoj ekipi Lehela čestitamo na fer i korektnoj igri. Niz od 3 utakmice bez pobede je prekinut, sledi utakmica na Lukarelu protiv Rusande i nadamo se da će Borac i u toj utakmici upisati 3 boda.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page