top of page

Teško gostovanje pred crveno-plavima

Aleksandrovčane u vikendu pred nama očekuje dosta teško gostovnaje u Hetinu gde će ih dočekati trenutno trećeplasirana ekipa sa tabele, Terekveš. Posle dva kiksa na svom terenu i osvojen samo jedan bod od maksimalnih i očekivanih 6, crveno-plavi nemaju više prava na kalkulacije već moraju svim snagama od početka utakmice juriti nova tri boda kako bi se vratili u igru za play-off, što je i cilj ekipe koju sa klupe predvodi Vladimir Zečević.

Da ovaj zadatak neće biti ni malo lak, svedoče i odlični rezultati i forma u kojoj se Terekveš trenutno nalazi. Ove jeseni hetinćani ne znaju za poraz, a u prve tri utakmice ovog proleća već su upisali 7 bodova što ih je i postavilo na trenutno treću poziciju na tabeli.

Da se radi u dobroj ekipi potvrdili su prvotimci Terekveša još jesenas kada su ubedljivo savladali Borac na Lukarelu rezultatom 4:1. Bila je to prva pobeda Terekveša na Lukarelu posle dosta dugog vremena, a zanimljivo je da u prethodna tri slučaja kada su za protivnika imali aleksandrovački Borac bili više nego ubedljivo poraşeni sa ukupnom gol razlikom 22:0 u korist crveno-plavih.

Ipak, ovoga puta Terekveš je favorit u svakom pogledu, a pobeda je od velikog značaja za oba tima koja ozbiljno konkurišu za jedno od preostalih mesta koje vodi u doigravanje.


Do kraja prvensvta aleksandrovčanima preostaje još pet utakmica. Pored ove u Hetinu, crveno-plavi će gostovati još u Novom Bečeju i Medji, dok će na svom stadionu ugostiti Vojvodinu i Napredak iz Banatske Topole. Svaki bod je bitan do kraja regularnog dela prvenstva, a pravo na kiks crveno-plavi više nemaju.


Utakmica u Hetinu igra se u nedelju, 16.04. sa početkom od 16:30 časova.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page