top of page

Teško gostovanje za vikend

Aleksandrovčane očekuje dosta težak ispit, možda i najteži ovog proleća, pošto će u vikendu pred nama gostovati lideru sa tabele, Vojvodini u Bašaidu. Duga je istorija rivalstva ova dva tima i tradicionalne borbe za poziciju više, bilo da se radi o plasmanu u viši rang ili borbi za opstanak, što je već dovoljno da opravda očekivanja derbija kola i nadajmo se, odličnog fudbala.


Domaćinu je naredna utakmica mnogo bitnija od crveno-plavih, koji se takođe bore za visoki plasam ove sezone, ali ne i za direktan plasman u viši rang, što je trenutno prioritet ekipe iz Bašaida. Oba tima imaju stopostotan učinak ovog proleća. Borac je slavio u Srpskog Itebeju i proteklog vikenda pred svojom publikom (službenim rezultatom), dok je Vojvodina slavila u derbiju vrha tabele protiv Omladinca, dok su proteklog vikenda deklasirali Roham u Novoj Crnji rezultatom 7:0.

Uloga favorita u ovom susretu pripada domaćoj Vojvodini, koju sa klupe od prošle zime predvodi nekadašnji fudbaler, ali i trener aleksandrovačkog Borca, Saša Đurić. Zanimljivo je da je upravo Đurić predvodio aleksandrovčane u poslednjoj pobedi Borca u Bašaidu 2020. godine, tada su crveno-plavi slavili rezultatom 2:1.


Nema dileme da nas očekuje dobar i interesantan fudbal. Aleksandrovčani će u ovaj meč ući mnogo rasteraćenije od protivnika tako da je svaki ishod apsolutno moguć. Podrška sa tribina je uvek neophodna, a verujemo da ni ovoga puta neće izostati.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page