top of page

Srećan rođendan Strahinja

Na današnji dan trenutno najmlađi prvotimac fudbalskog kluba Borac, Strahinja Zečević slavi svoj šesnaesti rođendan a ujedno i fudbalsko punoletstvo jer od danas stiče pravo da nastupa za seniorski tim u zvaničnim utakmica.

Mladi Zečević od danas je u konkurenciji za prvi tim i nema sumnje da će biti od velike koristi i na raspolaganju stručnom štabu.

Kako je iz familije Zečević, bilo je očekivano da Strale počne od malih nogu da se zanima fudbalom u Borcu. Predvodio je svoju generaciju kroz sve mlađe kategorije a fudbalu su ga tada učili treneri Nikola Delić i Vladimir Zečević, njegov otac. Strahinja se najbolje snalazi na poziciji centarfora a upravo na toj poziciji je Borac ove sezone u deficitu stoga se očekuje nešto više prostora za njega na samom startu seniorske karijere.

Mnogima u lepom sećanju ostaju debitantska sezona a mi se nadamo da će i Strahinja biti jedan od njih. Ipak, ne treba srljati i vršiti pritisak, budućnost je pred njim, voli fudbal i još više Borac i nema sumnje da svakim danom Strahinja može biti sve bolji i bolji.

Srećan rođendan Strahinja, želimo ti sve najlepše!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page