top of page

Srećan rođendan Slobodane

Najbolji asisten crveno plavih, i jedno od najvećih pojačanja aleksandrovčana u prošloj sezoni, Slobodan Grbić, danas slavi svoj 26. rođendan. Predhodne sezone je bio nezamenjivi šraf u timu Nikole Delića, a kansije i Vladimira Zečevića, do sada prikazanom čini se da i novi šef struke na Grbića računa u potpunosti i to sa punim pravo. Trenutno je strelac jedinog pogodka crvenoplavih ali i igrač od kojeg se mnogo očekuje.

Sloboda je pre aleksandrovačkog Borca branio boje nekoliko klubova u regionu. Ponikao je u Begeju iz Žitišta, brzo se našao na meti zrenjaninskog Banata i sa njima proveo neko vreme i u Srpskoj ligi Vojvodine. Nosio je dres i nekih timova koji se danas takmiče u Vojvođanskoj Ligi, a najviše je pokazao u Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva ali i u svom matičnom Begeju.

Od kako je u Borcu, pokazao je da se dobro snalazi na nekoliko pozicija. Glavni zadatak mu je kreiranje šansi za gol ali pokazao je i da sam ume da završi akciju i postigne pogodak kad je to potrebno. Prethonde sezone Slobodan je odigrao 16 utakmica za Livađane, proveo je na terenu nešto manje od 1300 minuta, postigao je 4 pogodka a 8 puta se našao u ulozi asistenta. Jednom je proglašen i za igrača utakmice.

Ove sezone, kao što smo već rekli, jedan pogodak u prethodna tri nastupa i može se reći, zacementirana pozicija u prvih 11. I od Grbića se očekuje mnogo u ovoj sezoni. Ako nastavi ovim trendom, golova i asistencija neće nedostajati.

Srećan rođendan Slobodane, Želimo ti sve najbolje!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page