Srećan rođendan Damire

Na današnji dan, svoj 21. rođendan slavi prvi čuvar mreže crvenoplavih i poslenji bedem odbrane, Damir Tomić. Od samog početka svoje fudbalske karijere Tomić je branio boje aleksandrovačkog Borca, a gotovo svo vreme sarađivao je poznatim trenerima i starijim kolegama koji su uspevali na najbolji mogući način svoje znanje da prenesu na mladog i perspekivnog Tomića.

Već u juniorskim selekcijama Damir je pokazivao veliki potencijal i samim tim je postao vrlo interesantan mnogim klubovima u okruženju. Svoj debi u seniorskoj konkurenciji napravio je sa punih 16 godina, a ubrzo potom napušta Aleksandrovo i prelazi u redove Budućnosti iz Srpske Crnje.

U redovima crnjanskog tima, Tomić je ubeležio i svoje prve minute u Vojvođanskom rangu, a pravu šansu za dokazivanjem dobija tek naredne sezone kada postaje prvi čuvar mreže Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva.

Dugo očekivani povratak u svoj matični klub desio se na početku tek protekle sezone u kojoj je Tomić zabeležio 11 nastupa, a sve do povrede koja se dogodila u 10. kolu na gostovanju Tamišu, bio je nezamenjiv šraf u timu crveno-plavih.

Povratak na teren sprečila je pandemija Covid virusa. Nova sezona je pred nama, a nema sumnje da će Tomić ponovo zablistati među stativama.


Srećan rođendan Damire, želimo ti sve najlepše!


Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo