top of page

Sezona stopirana do daljeg

Proteklog vikenda odigrano je 17. kolo PFL Zrenjanin a kako je u nedelju veče nastupilo vanredno stanje, stopirana su sva sportska dešavanja u celoj državi pa tako i sezona 2019/2020 PFL Zrenjanin. Tačnih informacija o nastavku sezone nemamo, verovatno ih trenutno nemaju ni nadležni za to takmičenje, odnosno svima je jasno da je neophodno da se stvore potrebni uslovi za nastavak takmičenja i svi se nadamo da će se to u dogledno vreme dogoditi. Ne zbog samog fudbala, već zbog toga što bi to značilo da je koronavirus, zbog kojeg se sve ovo i dešava, pobeđen.

Što se tiče 17. kola PFL Zrenjanin, FK Borac je poražen u Ruskom Selu a sličnu sudbinu doživeli su i ostali gosti u ovom kolu.Izuzetak su ekipe sa vrha tabele, vodeći Omladinac i drugoplasirano Potisje ali i Polet koji je gostovao poslednjeplasiranoj ekipi Radničkog 1911. Podele bodova u ovom kolu nije bilo a sve rezultate kao i tabelu možete pogledati ovde https://www.fkboracaleksandrovo.com/podrucna-liga-1 .

Vredi još spomenuti da su sve utakmice 17. kola odigrane bez prisustva publike, po preporuci Fudbalskog Saveza. Istog dana kada je nastupilo vanredno stanje, svi u klubu su ozbiljno shvatili mere Vlade Srbije pa su tako sva dešavanja na Lukarelu automatski obustavljena do daljnjeg. Osim prvog tima, na prinudnu pauzu su otišli i kadeti, kojima prolećna polusezona nije počela ali su pripreme za istu bile u punom jeku. S obzirom da se celom stanovništu Srbije savetuje izolacija, redovni posetioci FK Borac Aleksandrovo sajta će verovatno, kao i svi, imati viška vremena provedenog u svojim domovima a ekipa sajta će se potruditi da Vam to vreme prekrati kačeći bar jednog teksta nedeljno vezano za istoriju Borca (bližu ili dalju), sela, informacijama vezanih za samu sezonu ako ih bude...

Naravno, ukoliko i Vi imate neke ideje, pišite nam u komentarima na sajtu ili društvenim mrežama.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page