top of page

Sezona se završava na Lukarelu

Nakon poraza u odloÅŸenoj utakmici koja je odigrana protekle srede u Novom Bečeju, crveno-plavi će za kraj ove fudbalske sezone odigrati utakmicu protiv novocrnjanskog Rohama na svom Lukarelu. I ako je ovo defaktno joÅ¡ jedan u nizu opÅ¡tinskih derbija, utakmica između Rohama i Borca nema nikakvog rezultatskog značaja jer su oba tima sezonu zavrÅ¡iti na trenutnim pozicijama na tabeli.

Kao Å¡to smo već ranije pisali, crveno-plavi su odavno ostali vez ikakvih Å¡ansi za plasmanom u viÅ¡i rang, a cilj za ovu sezonu je samim plasmanom u play-off već ostvaren, tako da je ovo dobar momenat da se Å¡ansa pruÅŸi i mlađim ali i slabije korišćenim prvotimcima kroz regularan deo sezone.

I ako je pobeda uvek imperativ kada aleksandrovčani igraju pred svojom publikom, vredi očekivati kombinovani sastav Borca pred poslednju utakmicu ove sezone, što svakako nije izgovor za potencijalne loše partije ili rezultate, jer se maksimum očekuje od svih prvotimaca Borca koji će šansu u ovoj ali i narednim sezonama dobiti.

Poslednji susret ova fva rivala Roham je dobio upravo na Lukarelu. Borac nije uspeo još uvek da savlada Roham u ovoj sezoni, a poslednja šansa da to promeni biće upravo vikend pred nama i utakmica poslednjeg kola u ovoj sezoni.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page