top of page

Remi u Novoj Crnji

Fudbaleri Borca proteklog vikenda odigrali su opštinski derbi protiv ekipe Rohama i osvojili bod u uzbudljivoj utakmici, a rezultat je bio 4:4. Za Borac su nastupili: Aleksandar Puhar, Toškov, Tomin, Samolov, Vladimir Medić, Romanov( od 31. minuta Vladetić), Radomir Aćamović, Gajinov, Barbul, Zečević, Rakić a na klupi je još bio Nikola Aćamović.

Domaćin je u utakmicu ušao dosta odlučnije i stigao do prednosti posle odlične solo akcije Golušina koji fenomenalnim šutem dovodi domaćina do prednosti. Aleksandrovčani iako bez većine standardnih igrača počinju da stvaraju šanse i dve takve prilike koristi Barbul koji preokreće rezultat. Imali su crveno-plavi još nekoliko prilika ali su za malo ostali neprecizni Gajinov i Zečević.

U drugom poluvremenu nakon oÅ¡trijeg starta igrača domaće ekipe Barbul pada i sudija pokazuje na belu tačku. Isti igrač je bio siguran izvođač najstroÅŸije kazne i povisio na 3:1. Činilo se da će ritam utakmice opasti, međutim domaći u roku od nekoliko minuta stiÅŸu do izjednačenja preko Maksimovića i GoluÅ¡ina.

Velika borba sa obe strane donela je joÅ¡ po gol u obe mreÅŸe. Prvo je Gajinov na asistenciju Aćamovića rutinski loptu sproveo u mreÅŸu, da bi na kraju posle smuÅ¡enosti odbrane Balog postavio konačan rezultat.

Crveno-plavi su iako desetkovani uspeli da pruşe odličnu partiju ali su se nesigurnost i neiskustvo odrazila se na konačan rezultat.

Hvala domaćinu na gostoprimstvu i fer-plej igri i ÅŸelimo im puno sreće u nastavku prvenstva. Hvala i naÅ¡im navijačima Å¡to su u velikom broju doÅ¡li na ovo gostovanje i uprkos slabijim rezultatima pruÅŸili podrÅ¡ku svojoj ekipi .

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page