top of page

Remi na Lukarelu

Juče je odigrano 9. kolo PFL Zrenjanin a fudbaleri Borca su na svom terenu dočekali četvrtoplasiranu ekipu ASK-a iz Aradca. Rezultat je bio 0-0. Za ekipu Borca su nastupili: S. Gajinov, Kovačević, Tomin, Bicok, Samolov, Stanojević, Grbić, Grujić, V. Zečević, Ivančević, Bičanin. U igru su još ulazili Rašeta, Cucić i Toškov a pored njih na klupi su bili i Puhar, S. Zečević, Medić.

Utakmica je odigrana po kišovitom vremenu a od samog starta obe ekipe su krenule dosta ofanzivno. Tokom čitave utakmice viđen je visok tempo, utakmica je bila veoma uzbudljiva za gledanje iako do kraja utakmice nije viđen nijedan pogodak. U prvom poluvremenu crveno plavi su najviše pretili preko Grbića, imao je nekoliko dobrih šansi ali se nije dobro snašao. I gosti su imali svoje šanse posle prekida ali dobrim intervencijama Gajinov i Bicok su uspeli da sačuvaju mrežu domaćina. U drugom poluvremenu Aleksandrovčani nešto ofanzivniji a izgledne šanse propustili su Rašeta i Grbić. Sve u svemu, veoma zanimljiva utakmica koja se završila podelom bodova što je možda bilo i najrealnije na kraju. Gostima se zahvaljujemo na fer i korektnoj igri i želimo im sreće u nastavku prvenstva.

Prvenstvo se nastavlja već za vikenda a ekipa Borca će gostovati u Bašaidu šestoplasiranoj ekipi Vojvodine. Utakmica će se odigratu u nedelju.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page