top of page

Radna akcija na stadionu Lukarelo

Kao i svake godine do sada, čim vremenski uslovi to dozvole, stadion Lukarelo dobije svoje neophodno osveživanje i rekonstrukciju što je i danas uspešno i sprovedeno na samom stadionu u organizaciji uprave Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo. I ovoga puta radna akcija je organizovana na dobrovoljnoj bazi pa se istoj mogao pridružiti ko god da je imao slobodnog vremena ili želju da pomogne.

Sem redovnog osvežavanja samog terena i pratećih objekata oko istog, razloga za ovu radnu akciju ima još nekoliko, a jedan od njih je i činjenica da će naši mladi šampioni, kadeti Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo, sutra primiti pehar namenjen prvaku kadetske lige. Sam čin dodele pehara izvršiće se u poluvremenu sutrašnje utakmice između FK Borac Alekandrovo i OFK Klek, a pehar kapitenu Milošu Puharu uručiće predstavnik Fudbalskog Seveza, odnosno direktor kadetske lige.


Seniori Borca sutra će odigrati svoju pretposlednju utakmicu ove sezone, a kao što smo već spomenuli, protivnik je OFK Klek. Utakmice počinje u 17:30 časova.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page