top of page

Prva kontrolna utakmica ove zime

FK Borac je u nedelju 6. februara odigrao prvu pripremnu utakmicu u Krajišniku i izgubio od domaće Krajine rezultatom 2:0. Za FK Borac su nastupali: A. Puhar, Aćamović, B. Ivančević, I. Barbul, Vukmirović, Bičanin, Štikovac, S. Barbul, S. Zečević, M. Ivančević i Popov, a šansu su još dobili M. Puhar, Vladetić, Rakić i V. Medić.


Prva kontrolna utakmica za crveno- plave ove zime bila je u KrajiÅ¡niku . Nekoliko Å¡ansi sa jedne i sa druge strane, ali sa samo dva postignuta pogotka prvo u 15., a drugi u 40. minutu prvog dela igre. Oba tima nastupili u kombinovanim sastavima, bez nekoliko standardnih igrača koji su iz opravdanih razloga propustili ovaj meč. Trener Å kundrić je odlučio da svakom igraču kojeg je imao na raspolaganju pruÅŸi priliku i na osnovu prikazanog vidi na koga se moÅŸe ozbiljno računati. Utakmica je proÅ¡la u vidu fer i korektnog pristupa obe ekipe, bez grubih faulova, tenzija i onog najbitnijeg pogotovo za ovaj period, povreda.

Åœelimo da se zahvalimo ekipi Krajine na gostoprimstvu i da im poÅŸelimo puno sreće u nastavku priprema i prvenstva. FK Borac se okreće daljim obavezama, treninzima tokom čitave nedelje, a o sledećoj utakmici bićete blagovremeno obaveÅ¡teni.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page