top of page

Proteklog vikenda odigrane dve utakmice

FK Borac je proteklog vikenda odigrao dve prijateljske utakmice. U subotu je gostovao u Vojvoda Stepi gde su Å¡ansu dobili preteÅŸno omladinci, a domaćin je slavio rezultatom 4:0. Svi golovi su postignuti u prvih pola sata igre i već tada se moglo naslutiti ko će izaći kao pobednik. U nedelju je na Lukarelu gostovala ekipa OFK Stajićeva, a Borac je uspeo da zabeleÅŸi pobedu posle preokreta. Konačan rezultat je bio 3:2. Golove su postigli RaÅ¡eta, Grujić i Samolov. Posle utakmice usledio je ručak za sve aktere utakmice a značajan doprinos u organizaciji celokupnog jučeraÅ¡njeg događaja dali su prijatelji oba kluba.



Trener Škundrić je uglavnom zadovoljan zalaganjem svih igrača tokom ovog vikenda.

,,Pripreme za novu sezonu teku po planu, do sada smo odigrali četiri prijateljske utakmice. Ostvarili smo po jednu pobedu i nereÅ¡enu utakmicu i dva poraza. Svi igrači su dobili priliku do sada, i to je ključno, kako bi odabrali najboljih 11 za prvenstvo. Ekipa se nije mnogo promenila u zimskom prelaznom roku, dovedena su tri proverena igrača, od kojih su dvojica vec nastupala za Borac, i priključena su tri igrača iz kadetske selekcije. Verovatno smo jedna od najmlađih ekipa u ligi, ako ne i najmlađa. To predstavlja joÅ¡ veći izazov. Ekipa joÅ¡ nije uigrana i ima dosta prostora za napredak. Problem nam predstavljaju obaveze igrača na poslu i u Å¡koli, pa tako je i broj treninga u manjem obimu, ali će ekipa biti spremna za prvenstvo. Ekipa je svesna izazova koji nas očekuju u prvenstvu, i momci daju sve od sebe da svaku utakmicu budu sve bolji. Čitav jesenji deo sezone smo teÅ¡ko postizali a lako primali golove, to je i sada slučaj. GreÅ¡ke nas mnogo koÅ¡taju, i moramo naći način da ih svedemo na minimum. Stvaramo dosta Å¡ansi na utakmicama Å¡to je dobra stvar, ali moramo u nekim situacijama biti konkretniji. Nedostaje nam koncentracije u zavrÅ¡nici, i to moramo da poboljÅ¡amo. Borba za opstanak je pred nama, i svaka utakmica za nas je kao finale Lige Å¡ampiona. Raspored nam ne ide na ruku, jer nam svi favoriti za ulazak u viÅ¡i rang dolaze na noge, ali verujemo da moÅŸemo da nekima od njih pomrsimo konce. Kjučne će biti utakmice sa ekipama iz donjeg dela tabele. I ako ne volim da ističem pojedince, moram izdvojiti dva igrača koja za mene nisu, ali za ljubitelje fudbala u Aleksandrovu jesu prijatno iznenađenje. To su mladi Å¡toper Aćamović, koji u paru sa Brankom Ivančevićem igra dosta dobro, i pokazuje da ima potencijala. Ipak on ima 16 godina, i od njega se očekuje da bude nosilac ekipe tek u godinama koje dolaze. Drugi igrač je Petar Å tikovac, koji je u klub stigao poprilično tiho, vratio se fudbalu jesenas na moju molbu nakon 5 godina, i do sada u prijateljskim utakmicama pokazao da je veliko pojačanje za ovu ekipu u veznom redu."

Klub se zahvaljuje navijačima koji su i ovog vikenda podrÅŸali mladu ekipu crveno-plavih. Takođe se zahvaljuje i svim simpatizerima koji su podrÅŸali rad kluba kupovinom članske karte a u prodaji je ostalo joÅ¡ svega nekoliko. Vredno pomena je da je na jučeraÅ¡njoj utakmici, kao i proÅ¡le nedelje, po kraj aut linije sudila mlada Aleksandrovčanka Milica Berar pred kojom je, nadamo se, uspeÅ¡na karijera. Generalna proba pred nastavak prvenstva je sledeće nedelje, a protivnik je MSK iz Mihajlova.


Fotografije sa jučeraÅ¡nje utakmice moÅŸete pronaći u foto- galeriji ili ovde.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page