top of page

Promene u Borcu tokom prelaznog roka

Pre dva dana završen je prelazni rok u svim ligama u Srbiji pa tako i u Područnoj ligi Zrenjanin. Fudbalski klub Borac je poslednjih dana prelaznog roka doveo jednog igrača, dok su ostali dolasci i odlasci se događali uglavnom pre početka i na samom početku sezone. Kako nismo posebno pisali o promenama u igračkom kadru, to ćemo učiniti sada iako su se navijači i posetioci sajta uglavnom već upoznali sa svim novajlijama.

U odnosu na prošlu sezonu, bitne promene su se dogodile pre svega na poziciji golmana. Klub su napustili prvi i rezervni golman, Damir Tomić i Dejan Popov. Umesto njih je došao Stevica Gajinov iz ŽAK-a i tako se posle dve sezone vratio na Lukarelo a pored njega se ponovo fudbalski aktivirao i Ranko Kovanov. Gajinov je do sad nastupio na 8 utakmica, 11 golova je primio do sad a na 2 meča je uspeo da sačuva mrežu dok je Kovanov branio na 2 meča, sačuvao je mrežu Novom Mloševu a to mu je pošlo za rukom i na Lukarelu do trenutka prekida utakmice protiv Jedinstva. U veznom redu je takođe došlo do promena, klub su napustili Vladimir Medić i Dejan Stanojević a došli su Marko Ivančević i Igor Bičanin iz Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva. Takođe, ponovo se fudbalski aktivirao i Nikola Cobor. Ivančević je do sad zabeležio 6 nastupa i 2 pogotka, Bičanin je zabeležio 10 nastupa i 1 pogodak, dok je Cobor nastupao 7 puta i postigao 2 pogotka. Što se napada tiče, klub je napustio Vladan Čurović a došli Ilija Rašeta iz Napretka iz Česterega i Danijel Kočiš iz ŽAK-a. Učinak Rašete do sada je 9 nastupa i 2 pogotka dok je Kočiš stigao tek pre nedelju dana i zabeležio je 1 nastup ali i asistenciju. Pored njih, pravo nastupa za prvi tim stekao je i Strahinja Zečević i do sada je zabeležio dva nastupa.

S obzirom da je prelazni rok gotov, tim se do kraja polusezone neće menjati. Dakle, ovih nekoliko novajlija pored igrača koji su tu već duži period činiće ekipu koja će predstavljati Borac u narednih 7 kola. Svim novajlijama želimo puno sreće i uspeha u crveno-plavom dresu. Takođe svim igračima koji su napustili klub želimo sreće i uspeha u daljim karijerama a za sve njih će vrata Borca biti uvek otvorena.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page