top of page

Proleter za vikend, vreme je za pobedu!

Prvotimci aleksandrovačkog Borca i dalje nemaju pobedu pred svojim navijačima ove jeseni. Da stvar bude još gora, u oba do sada odigrana meča na Lukarelu gosti su pokupili i odneli sav plen, tako da se izabranici Vladimira Zečevića trenutno nalaze u situaciju da je naredna utakmica zaista možda i najbitnija u ovom delu sezone, što be se žargonski reklo - poslednji voz za vrh tabele. Protivnik, dobro poznat. Tek pre nesto više od mesec dana aleksandrovčani su do vrha napunili mrežu ekipe iz Međe i slavili sa ubedljivih 9:1. ipak, to je bila generalna proba pred početak nove sezone, a kao što se već može zakljičiti, takmičarske utakmice su sasvim nešto drugo.

Proleter je tek proteklog vikenda osvojio svoj prvi bod u ovoj sezoni pošto su savladali ekipu Podgrmeča u derbiju začelja tabele. Pre ove pobede, ekipa iz Međe izgubila je u svih 5 utakmica koje su odigrali ove jeseni, a pritom su samo na dve utakmice uspevali da zatresu mreže protivnika. Ipak, već godinama unazad ekipa iz Međe nema baš preteranih ambicija u ovoj ligi, ali svakako se protivnik i pored ovakvih loših rezultata, nikako ne sme podceniti.

Ni skor međusobnih susreta nije na strani Proletera pošto su poslednje tri utakmice protiv Borca svaki put ubedljivo izgubili. Poslednji susret ova dva tima odigran je davne 2011. godine i tada je Borac bio siguran i slavio sa rezultatom 3:0.

I pored dosta dobrih partija i učinka bez poraza na gostovnajima, aleksandrovčani u ovaj meč ulaze sa dva poraza pred svojim navijačima ove jeseni, a bolji od crveno-plavih bili su Terekveš i 1. Oktobar iz Srpskog Itebeja. Vreme je za prvu pobedu i prve bodove na Lukarelu ove jeseni, a uloga favorita pred ovaj meč je svakako na strani domaćeg tima koji mora po svaku cenu doći do nova tri boda.

Utakmica između Borca i Proletera odigraće se na Lukarelu u nedleju, 16.10. sa početkom od 15h

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page