Premijera u Banatskom Despotovcu

Fudbaleri FK Borca startuju sezonu u nedelju 16. avgusta u Banatskom Despotovcu, a protivnik će im biti domaća FK Mladost. Početak utakmice prvog kola Područne lige Zrenjanin zakazan je za 18h i odigraće se, kao i sve utakmice u Srbiji u ovom trenutku, bez prisustva publike zbog situacije sa COVID-19.

Iz istog razloga fudbaleri iz Aleksandrova su kao i većina klubova u ovom rangu takmičenja započeli pripreme nešto kasnije nego inače, pa se neki jači ritam utakmice ipak ne očekuje u uvodnim kolima ove sezone. Upravo zbog toga, PFL Zrenjanin je po ugledu na više lige ove sezone dozvolila maksimalno pet izmena po utakmici umesto standardnih tri.

Što se tiče istorije susreta ove dve ekipe ona je duga a u poslednjih 10 mečeva uspešniji su bili fudbaleri sa Lukarela koji su 6 puta izvojevali pobedu, dok je Mladost slavila u preostala 4 meča. Prošle sezone ove dve ekipe su odigrale svega jedno poluvreme na Lukarelu, zbog prekida utakmice meč je registrovan u korist Mladosti a utakmica u Despotovcu nije odigrana zbog prekida sezone. Zanimljivo je da u poslednjih 17 međusobnih utakmica ove dve ekipe su odigrale svega jednu utakmicu bez pobednika. Nema sumnje da će i ovaj meč biti pun uzbuđenja, a nama ostaje da se nadamo da će se ovog puta meč odigrati do kraja, bez tenzija i u fer-plej igri.

Po poslednjim informacijama, crveno- plavi u Despotovac putuju kompletni. Utakmica će se, kao što je već pomenuto, odigrati bez publike ali navijači i simpatizeri FK Borca moći će da prate uživo promene rezultata utakmice, baš kao što je to bio slučaj i prošle sezone na utakmicama FK Borca.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo