top of page

Povratak u Iđoš

Posle mnogo godina i duge pauze, ligaški fudbal se ponovo igra u Iđošu, na stadionu koji je dobro ostao u pamćenju gotovo svim generacijama aleksandrovačkog Borca. Ipak, ove sezone Borac iz Iđoša nije baš rezultatski najbolje započeo svoj put ka obnavljanju imena i reputacije kluba koji svi dobro pamtimo, te su zabeležili dva ubedljiva poraza u dosadašnjem delu prvenstva pa će imenjaka iz aleksandrova dočekati sa poslednje pozicije na tabeli.

Pamtiće se svi oni uzbudljivo dueli dva Borca još mnogo mnogo godina. Naravno, prednjači utakmica baraža za popunu PFL Zrenjanin iz 2011. godine kada je aleksandrovački Borac ubedljivo slavio i izborio plasman u viši rang, u kojem se do nedavno i takmičio u kontinuitetu.

I ove sezone će se oba kluba takmičiti za plasam u viši rang, barem po mogućnostima, ali verovatno ne i istim ambicijama. Aleksandrovčanima je ovo jedini cilj u sezoni pred nama, i pored kiksa na startu sezone crveno-plavi su i dalje u igri i bodovi u Iđošu su od izuzetne važnosti za izabranike Petra Škundrića.

Protivnik, kao što smo već ranije i napisali, i pored lošeg starta sezone svakako nije za podcenjivanje. Borac iz Iđoša će igrati pred svojom publikom, verovatno željan nadigravanja i bodova koji će im značiti beg sa začelja tabele i koliko toliko pristojniju situaciju na tabeli.


Favorit za ovu utakmicu svakako je gostujući tim, uzimajući u obzir dosadašnji deo sezone ali i činjenicu da je ekipa iz Iđoša dosta dugo bila bez takmičarskih utakmica i povratak na fudbalske terene je za svaku pohvalu.


Utakmica u Iđošu odigraće se u nedelju, 17.09. sa početkom 16 časova.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page