top of page

Poraz u derbiju kola

Pre dva dana fudbalski klub Borac je dočekao na svom Lukarelu trenutnog lidera na tabeli, ekipu koja i dalje nema poraz u ovoj sezoni, Crvenu Zvezdu iz Ruskog Sela. Posle veoma dobrog prvog poluvremena, domaćini su poklekli u drugom poluvremenu oslabljeni igračem manje na terenu a lider je to znao da iskoristi. Pritisak crveno-plavih u finišu meča nije urodio plodom te su gosti pobedili rezultatom 2-1 u svoju korist.

Za Borac su nastupili: S. Gajinov, Kovačević, Samolov, Tomin, Rašeta, Bičanin, Cobor, Grujić, Ivančević, Grbić i Kočiš dok su na klupi bili Kovanov, Rakić, Toškov i D. Gajinov. Prvo poluvreme odigrano u visokom intezitetu, domaći igrači su bili dosta konkretniji a najbolju šansu je propustio Grbić kada je njegov šut u šesnaestercu blokiran. Krajem prvog poluvremena glavni sudija na signalizaciju pomoćnog sudije daje crveni karton Rašeti zbog navodnog pljuvanja protivničkog igrača. Usledila je gužva na terenu a posle svega, glavni sudija odlučuje da da crveni karton i rezervnom golmanu Borca, Kovanovu. U drugom poluvremenu gosti brojčano nadmoćni preuzimaju inicijativu i sredinom poluvremena postižu dva pogotka. Tada se odlučuju da se povuku a crveno- plavi vršeći pritisak uspevaju da smanje prednost u 85. minutu a strelac je bio Dragan Gajinov. Do kraja utakmice pokušavali su Aleksandrovčani dugim loptama da stvore šansu u gostujućem šesnaestercu ali promene rezultata nije bilo.

Veoma dinamična i uzbudljiva utakmica nažalost se nije dobro završila po ekipu Borca ali sledećeg vikenda je već dobra prilika da se prekine ova mini serija od dva poraza, crveno- plavi putuju u Mužlju gde će ukrstiti koplja sa fenjerašem Lehelom.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page