top of page

Poraz u Bašaidu

Updated: Apr 15

Prvi poraz Aleksandrovčana u prvenstvenom nadmetanju ove godine. Očekivano teško gostovanje u Bašaidu napeto i rezultatski neizvesno bilo je sve do sredine drugog poluvremena kada su domaći sa dva brza pogotka rešili pitanje pobednika i zasluženo osvojili 3 boda. Ipak, ostaje žal za neosvajanjem bodova i propuštenim prilikama koje su mogle odvesti utakmicu nekim drugim tokom.



Bolje utakmicu otvaraju domaćini. Prvo je Puhar odbranio stopostotnu šansu domaćima, ali već u narednom minutu Stanislav Todorov je posle kornera pogodio za vođstvo domaćeg tima. Loš početak crveno-plavih i konfuzija u svim redovima mogla je biti i gore kažnjena od strane Vojvodine, ali dosta sreće je bilo na strani Aleksandrovčana u ovim trenucima.

Najbolju šansu za goste propušta Barbul u 15. minutu kada je za malo šutirao pored gola domaćeg tima. Ipak, do kraja poluvremena totalna dominacija Vojvodine ali i vidno raspoleženi Puhar na golu Borca koji ostaje najzaslužniji što se na odmor odlazi sa minimalnih 1:0 u korist domaćeg tima.


Drugo poluvreme Vojvodina ponovo otvara mnogo bolje i od samog početka se ređaju šanse ispred gola Puhara. Ipak, lopta nije htela u mrežu crveno-plavih sve do 55. minuta kada je Todorov pogodio za 2:0.

Nije se čekalo mnogo na sledeći gol jer je kapiten Vrbački desetak minuta kasnije postigao i treći pogodak za domaći tim koji je na kraju žasluženo slavio i osvojio sva tri boda u današnjoj utakmici.

Crveno-plavi danas nisu mogli bolje, a svakako da nije nije bilo raspoloženog Puhara na golu Borca, rezultat po Aleksandrovčane na kraju utakmice glasio bi i mnogo lošije od postignutih 3:0. Vojvodina je opravdala svoju ulogu favorita i zasluženo savladala mladi tim aleksandrovačkog Borca.


Posle ovakve utakmice ne možemo ostati nemi na par stvari koje su istu danas obeležili; Ubedljiva igra Vojvodine, veliki broj navijača na tribinama, bez zamerki na sudjenje sudijske trojke ali i odlično pripremljen teren u Bašaidu (za čistu desetku).


Dobra stvar je svakako da će se i aleksandrovački Borac verovatno naći u tom plejofu, tako da će se ova dva tima sigurno još jednom sastati do kraja sezone. Da li će to biti u Aleksandrovu ili u Bašaidu, odlućiće konačni plasman posle 18 odigranih utakmica. U svakom slučaju, nadamo se da će sledeći duel ova dva tima biti mnogo neizvesniji do samog kraja.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page