top of page

Popravni protiv FK 1. Oktobar

Posle dosta teškog poraza od Terekveša, crveno-plavi moraju da se što pre konsoliduju i pokušaju već u drugom kolu da poprave utisak i vrate se u borbu za plasman u viši rang. Drugi tim koji će ove sezone gostovati na Lukarelo biće 1.Oktobar iz Srpskog Itebeja, tim koji je prošle sezone startovao pobedom nad crveno-plavima i to na istom mestu gde će se ova dva tima sastati u vikendu pred nama, stadionu u Aleksandrovu.

Nije se mnogo toga promenilo u taboru crveno-plavih uprkos velikom broju novajlija koji bi trebali da pojačaju konkurenciju gotovo na svakoj poziciji. Crveno-plavi su pokazali svoju snagu i mogućnosti u prvoj utakmici ove jeseni i da su snage na terenu bile izjednačene do kraja utakmice teško bi Terekveš uspeo da odnese sav plen sa Lukarela. Ipak, i ako igra ne izgleda tako loše, a borbenost je na zavidnom nivou, odlučnost i koncentracija u samoj završnici su i dalje problem koji se mora ispraviti što pre. Veliki broj propuštenih šansi skupo su koštale aleksandrovčane, a svaki naredni kiks nas sve više i više udaljava od željenog cilja, povratak u PFL Zrenjanin.

Protivnik, dobro poznat aleksadnrovčanima, tim koji je prošle sezone prvi deo odigrao dosta dobro ali i doživeo jedan veliki pad u prolećnom delu sezone. Slavili su crveno-beli prošle godine na Lukarelu i tako napravili možda i najveće iznenađenje na početku nove sezone. Vezao je 1. Oktobar tri pobede na početku prošle sezone, a posle pet odigranih kola bili su u samom vrhu zajedno sa Jedinstvom iz Novog Bečeja. Ipak, usledila je serija od 13 utakmica u kojima su uspeli da osvoje samo 5 bodova i padnu na 8. poziciju na kojoj su i završili proteklog proleća. Ništa bolji početak ni ove sezone za ekipu iz Srpskog Itebeja pošto su na startu već doživeli poraz od Rohama rezultatom 3:1.


Favorit pred naredni susret Borca i 1. Oktobra svakako je domaći tim. Crveno-plavi žele da se pobedom vrate na pravi kolosek i u borbu za prvo mesto i viši rang. Jasno je da će biti dosta teško doći do pobede i zacrtanog cilja, ali uz pomoć vernih navijača i podrške sa tribina sve ovo može da bude dosta lakše a krajni cilj na dohvat ruke.


Utakmica izmedju Borca i 1. Oktobra odigraće se u Nedelju, 10.09. sa početkom od 16 časova.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page