top of page

Pobedom zatvorena jesen

FK Borac je u okviru 15. kola dočekao ekipu Mladosti iz Lukićeva i ubedljivim rezultatom od 4:1 uspešno zatvorio jeseni deo prvenstva. Za Borac su nastupali; Gajinov S., Toškov, Zečević V., Samolov, Đorđević, Vukmirović, Cobor, Gajinov D., Grujić, Ivančević i Barbul, a sa klupe su šansu dobili S. Zečević, Bogaroški, V. Medić, Štikovac i Puhar M..

Veova dobra partija Aleksandrovčana koji su ubedljivo savladali mladu ekipu iz Lukićeva. Prvi pogodak postigao je Grujić nakon što je izašao oči u oči sa golmanom gostiju. Ređale su se šanse kao na traci, ali su loša realizacija i manjak koncentracije bile razlog što Borac nije imao veću prednost.

Drugi pogodak posle odličnog prodora Ivančevića postigao je Gajinov koji postavlja konačan rezultat prvog poluvremena. U drugom delu su se gosti konsolidovali i počeli da stvaraju šansu a jednu od šansi koristi Mirčetić i smanjuje prednost. Posle toga sledi velika borba za svaku loptu na terenu. Mir u crveno-plavom taboru donosi Grujić dobrim šutem sa nekih 16 metara iskosa.

Gosti su krenuli na sve ili ništa što je ostavilo prostora igračima Borca koji su postigli i četvrti gol i time rešili pitanje pobednika. Strelac ovog pogotka bio je najbolji akter meča Dragan Gajinov makazicama sa 15 metara nakon centaršuta Grujića.

Rezultat je mogao biti i ubedljiviji ali su domaći promašili veliki broj šansi. Ekipi Mladosti želimo puno sreće u nastavku takmičenja.

Sledi zasluženi odmor i priprema za prolećni deo sezone u kojem će crveno-plavi morati da poprave utisak ukoliko žele da i sledeće godine budu u područnoligaškom društvu.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page