top of page

Pobeda nad Vojvodinom

Velika pobeda crveno-plavih proteklog vikenda na Lukarelu, savladan je tradicionalni rival i uvek neugodni protivnik, Vojvodina iz Bašaida, minimalnim rezultatom 1:0. Jedini pogodak na utakmici delo je Marka Ivančevića iz slobodnog udarca sa nekih dvadesetak metera od gola gostiju, što je na kraju ispostaviće se bilo dovoljno za nova tri boda i veliki korak ka ostvarenu cilja i plejof-u.

Već pred početak utakmice bilo je jasno da će pred aleksandrovčanima biti izuzetno težak zadatak danas, pre svega zbog kombinovanog sastavak u kojem je nedostajalo nekoliko standardnih prvotimaca crveno-plavih. Povrede, suspenzije ali i opradani izostanci naterali su stručni štab Borca da u utakmicu uđe sa gotovo novim timom koji je ipak pružio svoj maksimum i na kraju zasluženo slavio.

Počelo je dosta dobro po domaći tim. Posle jednog prekršaja nad Javorinom, Ivančević je pogodio za vojdstvo crveno-plavih. Nastavili su domaći sa šansama u nastavku prvog polucremena ali mreže su mirovale.

U nastavku utamice još bolje šanse za crveno-plave ali bez promene rezultata. Najbliže pogodku bili su Gajinov, Javorina, Zečević, nešto kasnije i Rakić, ali promene rezultata do kraja utakmice nije bilo. Pretili su i gosti u nekoliko navrata, a svoju šansu su tražili uglavnom iz kontre ili greški protivnika, na sreću po aleksandrovčane gosti nisu uspeli da kazne sve propuštene šanse crveno-plavih tako da se rezultat do kraja utakmice nije menjao.


Na kraju, minimalna ali vrlo vredna pobeda domaćeg tima i veliki korak ka jednoj od prve četiri pozicije koje vode u doigravanje za plasan u viši rang. U narednom kolu, aleksandrovčani gostuju Proleteru u Međi, trenutno poslednjeplasiranom timu na tabeli.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page