top of page

Počele pripreme na Lukarelu

Jučerašnjim treningom crveno-plavi iz Aleksandrova su i zvanično započeli svoje letnje pripreme pred početak nove fudbalske sezone. Prvi trening odrađen je u nešto slabijem intezitetu sa idejom da se prvotimci Borca polaku pripreme za ono što tek sledi narednih nedelja ne bi li izbrusili formu za početak nove sezone. Iako još uvek nije poznato ko će i zvanično biti novi šef stručnog štaba Borca u sezoni pred nama, jučerašnji trening sa kombinovanom ekipom Borca odradio je trener kadeta Nikola Delić koji će i ove sezone ostati na istoj poziciji i pokušati da ponovi uspeh u kadetskoj ligi iz prošle sezone.

Što se igračkog kadra tiče, za sada je jasno da crveno-plavi dres u sezoni pred nama neće nositi Bičanin koji je prešao u Crvenu Zvezdu iz Vojvoda Stepe, Bicok koji je pojačao Napredak iz Česterega i Rašeta koji će nastupati za Rusandu iz Melenaca.

Uprava klupa već duže vreme ažurno radi na dovođenju novih pojačanja kojim bi se prvi tim stabilizovao i ostvario zacrtane ciljeve, a prvi novajlija je Nikola Đorđević koji dolazi iz Crvene Zvezde iz Ruskog Sela. Kao i svake godine, na pripremama je priključeno i nekoliko omladinacama koji će dobiti svoju šansu da se izbore za mesto u prvih jedanaest.

U planu su i kontrolne utakmice, a prva bi već mogla da bude u vikendu pred nama, ali o tome opširnije u narednim danima.


Nekoliko fotografija sa prvog treninga;








ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page