top of page

Pioniri slavili u kikindi, kadeti poraženi u Česteregu

Svoje prvensvtene utakmice proteklog vikenda odigrala su i mlađe kategorije aleksandrovačkog Borca i ostvarili su polovičan učinak. Može se reći da su mlađi pioniri prijatno iznenadili na gostovanju u Kikindi gde je savladana favorizovana ekipa Mladih Vukova rezultatom 4:1. Ovom pobedom izabranici Milana Budisavljevića ostaju na samom vrhu tabele, odmah iza OFK Kikinde koja do sada ima maksimalan učinak.

Poveli su aleksandrovčani u Kikindi već u osmom minutu kada je Vladimir Janjić pogodio mrežu golmana domaćeg tima. Isti igrač je duplirao prednost crveno-plavih u 16 minutu a Gajinov David je povisio na 3:0 početkom drugog poluvremena. Nisu stali crveno-plavi na ovom vojdstvu već su do kraja utakmice postigli još jedan pogodak, strelac je bio Adndrija Kovačević, dok je Širjančev uspeo da smanji prednost Borca i postavi konačnih Mladi Vukovi-Borac 1:4.

U narednom kolu crveno-plavi dočekuju 2. Oktobar iz Kumana, trenutno osmoplasiranu ekipu sa tabele, a utakmica će se odigrati u subotu, 24.09. sa početkom od 10 časova.


Posle poraza od kikindskog ŽAK-a kada su utakmicu odigrali sa 3 igrača manje zbog propusta na relaciji klub-fudbalski savez, kadeti aleksandrovačkog Borca nisu uspeli da ostvare ništa bolji uspeh na gostovanju u Česteregu gde ih je domaći Napredak nadigrao i savladao rezultatom 3:1. Smena generacije i problemi u igračkom kadru ozbiljan su probelem za Nikolu Delića i njegov tim koji je proteklih sezona bio na samom vrhu tabele sa odličnim rezultatima. Ipak, popravni je već narednog vikenda kada će na Lukarelu dočekati polsednjeplasirani Polet iz Nakova, odlična šansa za nova tri boda i ponovni plasman u sam vrh tabele.


Sve rezultate kao i tabele kadetse i pionirkse lige možete pogledati na našem sajtu pod sekcijom takmičenja.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page