top of page

Petica u Međi

Ubedljivo su crveno-plavi slavili u Međi proteklog vikenda. I ako su sre mnogi pribojavali ovog gostovanja, aleksandrovčani su ubedljivo sa 5:0 savladali domaći Proleter i tako napravili ogroman korak ka očuvanju trećeg mesta i plej-of poziciji, što je ujedno i cilj aleksandrovčana u ovoj sezoni.



I ako rezultatski zvuči izuzetno ubedljivo, dosta neizvesno i u najmanju ruku izjednačeno izgledalo je prvo poluvreme sve do 40. minuta kada je Draganić pogodio za 0:1. Sa minimalnim vojdstvom aleksandrovčani odlaze na odmor.


U nastavku još agresivniji gosti što je rezultiralo novim pogodkom u već sedmom minutu drugog dela igre, strela drugog gola bio je Barbul. Ponovo neizvesnost, dosta šansi na obe strane i još uvek aktivan rezultat sve do 70. minuta kada je Štikovac pogodio za 0:3 i praktično rešio pitanje pobednika na ovoj utakmici.


Do kraja, joÅ¡ dva puta su gosti zatresli mreÅŸu Proletera (Draganić 79. i Barbul 83.), Å¡to je bio i konačan rezultat ove utakmice u kojoj su gosti sasvim zasluÅŸeno osvojili sva tri boda i nastavili seriju odličnih rezultata.


U narednom kolu Bega će gostovati na Lukarelu. Pobedom u narednom kolu, aleksanrovčani će sasvim sigurno zadrÅŸati treću poziciju pred doigravanje, odnosno plejof.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page