top of page

Novo razočarenje na Lukarelu

Novo kolo ovog proleća, novo razočarenje za sve one koji vole crveno- plavi Borac iz Aleksandrova. Još jedna utakmica izgubljena na svom terenu, ovog puta bila je bolja Rusanda iz Melenaca rezultatom 2:1. Za Borac su nastupili S. Gajinov, D. Gajinov, Samolov, Aćamović, B. Ivančević, Štikovac, Cobor, Bičanin, Barbul, Grujić i Rašeta. U igru je ušao Zečević a pored njega na klupi su bili još A. Puhar, V. Medić, Mahalbašić, Vladetić i Popov. Pogodak za Aleksandrovčane postigao je Ivančević.


JučeraÅ¡nja utakmica koja je bila veoma bitna za crveno- plave izgubljena je olako. Iako su najavljivali da im je ova utakmica biti ili ne biti, u samu utakmicu su uÅ¡li dosta opuÅ¡teno, kao da su gosti ti koji grebu za bodove vredne opstanka. Gosti su bili mnogo opasniji, razigrani od samog starta, te su to i krunisali pogotkom u finiÅ¡u prvog poluvremenu. Imali su i Aleksandrovčani nekoliko Å¡ansi, najbolju Grujić, ali naravno nisu realizovali. U drugom poluvremenu domaći igrači od starta ipak pokazuju neku ÅŸelju i već u uvodnim minutima drugog poluvremena izjednačavaju, pogodak je postigao Ivančević na asistenciju Aćamovića. Sledi joÅ¡ nekoliko opasnih napada crveno- plavih ali zbog sebičnosti, nerezonskih poteza crveno- plavih se neuspeÅ¡no zavrÅ¡avaju. Upravo posle takvog jednog napada pretila je kontra gostiju koju je na samom početku na sredini terena prekinuo Å tikovac a glavni sudija mu moÅŸda i prestrogo pokazao drugi ÅŸuti karton. Od tog momenta ekipa Rusande je bila brojčano nadmoćna ali je i dalje bilo prostora za kontre. U poslednjim minutima utakmica ekipa Borca se grčevito branila da sačuva bod ali je na kraju poklekla u poslednjem minutu nadoknade.

Trećim vezanim porazom ovog proleća ekipa Borca se i dalje nalazi na 13. poziciji, pre svega jer je ekipa Mladosti bila slobodna ovo kolo a ekipa Vojvodine iz BaÅ¡aida je poraÅŸena u Čenti. ViÅ¡e od rezultata zabrinjava dosadaÅ¡nji pristup igrača utakmici, deluje da je ekipa nadigrana u sve tri utakmice zato Å¡to uopÅ¡te nije osetila potrebu da se nadigrava, a rezultati su samo proizvod svega toga. U narednom kolu, Aleksandrovčani gostuju u BaÅ¡aidu poslednjeplasiranoj Vojvodini i ako se sa tog gostovanja ne vrate sa pozitivnim rezultatom, put u niÅŸi rang biće veoma realan.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page