Novo kolo, novo gostovanje

Pred nama je novi fudbalski vikend, novo kolo Područne fudbalske lige Zrenjanin a fudbaleri Borca će u okviru istog gostovati u subotu u Lukićevu. Ekipa Mladosti se, poput Borca, nalazi su u dobroj rezultatskoj seriji, pa se pored dobre forme obe ekipe i činjenice da su prethodni međusobni dueli uglavnom bili neizvesni i zanimljivi, od ovog meča isto očekuje.

Mladost je, može se slobodno reći, i u boljoj formi nego Borac jer je u prethodnih 5 redovnih kola ostvarila isto toliko pobeda. Jedini poraz u tom period je ostvaren na gostovanju u Despotovcu u okviru vanrednog kola. Tih 5 pobeda je ujedno i ukupan broj pobeda od početka sezona a pored toga su ostvarena 2 remija na domaćem terenu( protiv MSK-a 1:1 i protiv Rusande 2:2) i 4 poraza. Mladost se trenutno nalazi na tabeli na poziciji broj 8 sa osvojenih 17 bodova dok je Borac 3 mesta ispod sa osvojenih 14 bodova.

Što se tiče međusobnih duela, prošle godine je odigrana samo jedna utakmica i završena je pobedom Mladosti 3:2 iako su crveno-plavi posle početnog vođstva domaćina preokrenuli na 2:1 u njihovu korist. U sezoni pre te, takođe pobede domaćina u obe utakmica a rezultati su bili identični, 2:1. Verujemo da će i sutra biti zanimljivo ali se nadamo i da će povoljan rezultat ovog puta biti u korist gostiju. Crveno-plavi, ako izuzmemo suspendovanog Bicoka, u Lukićevo putuju kompletni. Povoljnim rezultatom, kojem se svi nadamo, napravili bi lepu uvertiru pred utakmicu 13. kola kada će na Lukarelu gostovati trenutni lider, ekipa Crvene Zvezde iz Ruskog Sela. Utakmica u Lukićevu odigraće se u subotu 17.10.2020. sa početkom u 14h.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo