top of page

Novi kiks crveno-plavih

Nepisano fudbalsko pravilo da su unapred upisana tri boda vrlo često i najteÅŸe osvojena tri boda, a nekada i neosvojena, ovoga puta obilo se o glavu izabranicima Vladimira Zečevića koji su izgleda olako shvatili svog jučeraÅ¡njeg protivnika te su im "poklonili" treći bod ove sezone poÅ¡to se utakmica na Lukarelu zavrÅ¡ila bez pobednika rezultatom 2:2. Mladi sastav aleksandrovačkog Borca nije uspeo da iskoristi viÅ¡e od dve stopostone Å¡anse koje su se ređale kao na traci, a gosti su iskusno svoju Å¡ansu čekali iz kontre Å¡to im je i poÅ¡lo za rukom, pa su put ÅœitiÅ¡ta mogli viÅ¡e nego zadovoljni.

Foto: Facebook - MZ Aleksandrovo

Od samog početka se igralo gotovo non stop ispred gola ekipe iz ÅœitiÅ¡ta. Veliki broj Å¡ansi ispred gola Đurđevića ali bez realizacije. MaÅ¡ili su svoje Å¡anse Brajić, Zečević i Popov, a lopta prosto nije htela u gol. Sve ove promaÅ¡aje gosti su kaznili u 34. minutu kada je Marko Babić istrčao sam ispred Puhara i pogodio za 1:0 u korist Podgrmeča, rezultat sa kojim se odlazi na odmor. Do kraja prvog poluvremena vredi istaći i dva poniÅ¡tena pogodka za domaći tim od strane sudije Nikitovića.

U nastavku domaćin joÅ¡ agresivniji. Na izjednačenje se čekalo sve do 58. minuta kada je Brajić pogodio svoj prvenac u crveno-plavom dresu. Nisu tu stali aleksandrovčani već su krenuli svih snagama da traÅŸe totalni preokret Å¡to im je u mnogome olakÅ¡ao i ulazak tri stamena prvotimca. Upravo je Gajinov, tek poÅ¡to je uÅ¡ao u igru, iskoristio jednu pravu loptu Ivančeviće i u 80. minutu doneo totalni preokret u korist domaćeg tima.

Činilo se da sve ide ka tome da će sva tri boda ipak ostati na Lukarelu, no poslednju reč ipak su imali gosti iz ÅœitiÅ¡ta. Jedan prekrÅ¡aj i slobodan udarac sa oko tridesetak metara od gola mlađanog Puhara bio je koban po domaći tim u 89. minutu poÅ¡to je Manojlović izuzetno precizno pucao i prevario golmana Borca koji je bio nemoćan u ovoj situaciji, dovoljno za izjednačenje i veliki bod za gostujući tim.

Vremena za novi pogodak nije više bilo pa se do kraja utakmice ništa bitno i veliko nije više ni dešavalo, ostalo je 2:2 i reklo bi se novi kiks Borca koji je sada pao na petu poziciju na tabeli.


Da je fudbal samo igra i najbitnija "sporedna" stvar na svetu pokazali su igrali oba tima koji su nastavili druÅŸenje i posle utakmice na večeri koju su organizovali čelnici aleksandrovačkog fudbalskog kluba, a fotografija ispod svakako će ostati da svedoči o lepom druÅŸenju i nadamo se novim susretima.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page