top of page

Novi Bečej pred play-off

Poslednje kolo regularnog dela prvenstva MFL Kikinda-ÅœitiÅ¡te igraće se u vikendu pred nama. Posle ovog kola jasno će biti koje četiri ekipe će se takmičiti u play-off, a jedina nedoumica ostala je joÅ¡ između aleksandrovačkog Borca i TerekveÅ¡a iz Hetina, jer su preostala tri učenika zavrÅ¡nog doigravanje već poznata. Upravo će ova dva tima za protivnike imati trenutno dve vodeće ekipe sa tabele, tako da i će i Borac i TerekveÅ¡ imati teÅŸak zadatak da ostanu neporaÅŸeni i domognu se ÅŸeljenog plejofa.

Aleksandrovčani su u mnogo boljoj situaciji za razliku od Terekveša pred kolo odluke. Crveno-plavi imaju trenutno dva boda više od Terekveša na tabeli što im donosi play-off i u slučaju poraza na teškom gostovanju u Novom Bečeju, naravno samo u slučaju da Napredak u Banatskoj Topoli savlada ekupu iz Hetina i na taj način ostane u igri za direkntan plasman u PFL Zrenjanin.

Daleko od toga da će se izabranici Vladimira Zečevića predati bez borbe na ovom gostovnaju. I ako je cilj gotovo na dohvat ruke, crveno-plavi će svim snagama pokuÅ¡ati da ostanu neporaÅŸeni na ovom teÅ¡kom gostovnaju Jedinstvu, Å¡to će i potvrditi ostvarenje cilja za ovu sezonu i svakako popraviti bodovni saldo pred poslednje tri utakmice ovog proleća.

Vredi podsetiti da je Borac jedini tim koji je ove sezone savladao Jedinstvo i to jesenas na Lukarelu rezultatom 2:0. U preostalih 16 utakmica Jedinstvo nije uspleo da savlada jedino Napredak sa kojim su dva puta remizirali. Trenutno Jedinstvo ima tri boda prednosti naspram Napredka na tabeli i svakako će pokuÅ¡ati da u plejof udje sa istim bodovnim plusom, a to naravno zavisi i od raspoloÅŸenja crveno-plavih koji su već dokazali koliko nezgodni protivnik mogu da budu ako se sve poklopi na isti dan.

Sve utakmice poslednjek kola regularnog dela prvenstva u MFL Kikinda-Ŝitište igraju se u nedelju od 17 časova. Ovom prilikom pozivamo sve naše navijače da nas podrşe na ovom teškom gostovanju i još jednom pomognu mladom timu da stigne do uspeha i pozitivnog rezultata.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page