top of page

Nezgodni Bočar preti Lukarelu

Pred nama je predstojećeg vikend 13. kolo Područne lige Zrenjanin. Fudbaleri Borca biće u nedelju domaćini ekipi Jedinstva iz Bočara. Utakmica počinje u 13:00 a svi u klubu se nadaju osvajanju nova tri boda. Obe ekipe ulaze u ovaj meč posle poraza u prošlom kolo, FK Borac je kao što znamo izgubio u Mužlji od Lehela sa 2:0 dok je FK Jedinstvo poraženo na svom terenu od Mladosti iz Lukićeva rezultatom 4:2. Ipak, ako se pogleda tabela odnosno rezultati u poslednjih nekoliko kola, uloga favorita pripada domaćinu.

Aleksandrovčani su bolje pozicionirani na tabeli u odnosu na goste, imaju duplo više bodova iako to nije neki zavidan broj( 14 bodova Borca u odnosu na 7 Jedinstva). Kada se pogledaju medjusobni dueli, interesantno je da je u poslednjih 10 godina odigrano 6 utakmica a fudbaleri Borca nisu nijednom izlazili kao pobednici, gubili su čak 5 puta dok su jednom remizirali na Lukarelu.

Ipak, u tim sezonama ekipa Jedinstva je bila znatno jača u odnosu na ovu sezonu, u kojoj Jedinstvo još nije osvojilo bodove u gostima, pa tradicija međusobnih duela ovog vikenda ne bi trebalo da ima neku bitnu ulogu. Još jedan zanimljiv podatak, ovog puta vezan samo za Aleksandrovčane, je da je prošlo kolo u Mužlji jedino u kojoj ekipa Borca nije postigla nijedan pogodak.

U nedelju je već vreme da se to ispravi, da se ekipa vrati na pobednički niz, pogotovo što je ekipa sa Lukarela duel dočekuje u kompletnom sastavu. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i da, kao i do sad, bodre naše fudbalere do nove pobede. Još jednom, utakmica je u nedelju na Lukarelu sa početkom u 13:00

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page