top of page

Napredak slavio u Aleksandrovu

  Nisu uspeli crveno-plavi da savladaju favorizovanog protivnika iz Banatske Topole i jednog od glavnih kandidata za ulazak u viši rang. Slavio je Napredak na Lukarelu rezultatom 2:0 i tako nastavio ka svom cilju, a to je plasman u viši rang. Ipak, nisu ni aleksandrovčani daleko od svog cilja za ovu sezonu pošto su na korak od plasmana u play-off i ako su šanse za osvajanje jedne od dve pozicije koje daju šansu za plasman u viši rang, na nivou teorije i gotovo nikakve. Ipak, kako stvari stoje, odigraće crveno-plavi još najmanje četiri utakmice do kraja ove sezone.

Počeli su domaći ofanzivno i već od prvog minuta pretili gostima iz Banatske Topole. Gajinov se našao u izglednoj šansi već u uvodnim minutima meča a nešto kasnije i Zečević ostaje neprecizan. Gosti su svoju šansu u prvom poluvremenu tražili iz kontra napada što im je i pošlo za rukom pri kraju prvog poluvremena kada je iskusni Nikolić istrčao jedan na jedan sa golmanom Puharom i kao pobednik izašao iz tog duela.

U nastavku domaćin totalno ofanzivan, gosti se brane svim snagama što i uspevaju najviše zahvaljujući svom odlično raspoloženom golmanu koji je branio sve što je išlo u okvir gola. I stativa je bila na strani gostiju posle šuta Aćamovića, a neprecizni su bili i Barbul i Javorina nešto kasnije.

Kao što to obično i biva, propuštene šanse bivaju kažnjene. U finišu meča Golušin se najbolje snalazi u kaznenom prostoru Aleksandrovačkog tima i duplira prednost svoje ekipe, samim tim i pitanje pobednika na ovoj utakmici bilo je poznato.

Do kraja utakmice bez većih uzbudjenja na obe strane i zaslužena pobeda gostiju iz Banatske Topole.

Na kraju, moramo biti zadovoljni igrom mladog tima Borca koji se nosio sa mnogo iskusnijom ekipom koja će, kako stvari stoje, najverovatnije igrati Područnu ligu naredne sezone, što im mi ovom prilike i želimo.

Zahvaljujući situacijom na nekim drugim terenima i rezultatima po volji crveno-plavih, šanse su vrlo velike da će Borac igrati play-off u kojem će se plasirati četiri najbolje ekipe sa tabele. Da li će se želje Aleksandrovčana i ostvariti, znaćemo već narednog vikenda kada se igraju utakmice poslednjeg redovnog kola.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page