top of page

Lukarelo spreman za početak nove sezone

"Stadion Lukarelo će spremno dočekati početak nove sezone", jasna je poruka svih koji su proteklog vikenda učestvovali na radnoj akciji sa ciljem da se fudbalsko igraliÅ¡te u Aleksandrovu "zategne" i osveÅŸi pred početak nove sezone.


Radna akcija na Lukarelu

Veliki broj fudbalera, simpatizera, praćeni klincima iz omladinskog pogoda crveno-plavih, odradio je izuzetno dobar posao kako na samom terenu tako i oko igrališta.

Glavni cilj ove akcije bio je da se travnata površina igrališta dovede u stanje koje zadovoljava kriterijume Fudbalskog saveza i same područne lige. Radilo se dosta i na sanaciji okolnih objekata, same ograde ali i tribina. Zahvaljujući mehanizaciji, dobroj organizaciji ali i izuzetnoj volji svih prisutnih, sa stadiona je uklonjena velika količina smeća, granja, i nepotrebnih stvari koje su se nagomilali u neposrednoj blizi samog terena za vreme duge letnje pauze.


Veliki napor uloÅŸen je i na sređivanju borove Å¡umice koju prvotimci često koriste za vreme priprema kako bi "izbrusili" svoju formu za utakmice koje dolaze.

Akcija je bila paÅŸljivo planirana i ozbiljno organizovana, a kolika je bila posvećenost svih prisutnih govori i podatak da je potraja i do kasno u noć, pa su pojedini učesnici svoje obaveze morali da zavrÅ¡avaju pod svetlima reflektora.


Ovogodišnja radna akcija na Lukarelu ne bi bila moguća bez tehničke podrške Mesne zajednice Aleksandrovo, Zemljoradnične zadruge "Polet" kao i pojedinih prijatelja i simpatizera kluba koji su svojim radom ili donacijama dodatno doprineli.


Kako je sve to izgledalo, moÅŸete pogledati na fotografijama u foto galeriji.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page