top of page

Kadeti zabeležili četvrtu pobedu

Kadeti Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo uspešno su okončali 5. redovno kolo Kadetske lige Zrenjaninskog područja, pobedivši na Lukarelu ekipu Kozare iz Banatskog Velikog Sela rezultatom 2:0. Ovo je četvrta pobeda ove sezone juniora crveno-plavih koji su trenutno u samom vrhu tabele gde im društvo prave vršnjaci iz Kumana.

Što se tiče same utakmice, pitanje pobednika se gotovo nije ni dovodilo u pitanje. Veći deo utakmice domaćin je kontrolisao igru i stvarao šasne, a jednu takvu pogodtkom je krunisao Vukmirović Vukan u 25. minutu igre. Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću crveno-plavih, a u nastavku gostovo ista priča.

Gosti su želeli do izjednačenja te su pokuašavali da uposle najisturenijeg Rakića koji nije imao mnogo šansi u deulima sa odbranom aleksandrovčana. Sve dileme oko pobednika na ovoj utakmici rešio je Zečević Strahinja pogodkom u 51. minutu igre. Do kraja utakmice po koja šansa na obe strane ali bez promene rezultata.

Posle ove pobede, kadeti Borca se i dalje nalaze na drugoj poziciji odmah iza lidera, ekipe 2.Oktobar. U narednom kolu aleksandrovčani gostuju prošlogodišnjem osvajaču lige, Kikindskom ŽAK-u.

Za Borac na ovoj utakmici nastupali su: Mahalbašić, Vladetić, Marinac, Puhar, Aćamović, Zečević, Vukmirović, Halasev, Popov, Lakatoš, Lakatuš M.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page