Kadeti vice-šampioni jesenjeg dela

Kadetska ekipa aleksandrovačkog Borca završila je na drugoj poziciji jesenji deo sezone sa samo dva boda zaostatka za vodećim 2. Oktobrom iz Kumana. Crveno-plavi su imali dosta uspešnu jesen gde su ostvarili 5 pobeda, jedan remi i samo jedan poraz, i to upravo na gostovanju prvoplasiranoj ekipi na tabeli.

Kadeti Borca savladali su ove sezone Jedinstvo (BK) sa 3:2, Roham sa 7:0, Crvenu Zvezdu (RS) rezultatom 3:2, ŽAK u Kikindi sa 2:1 i Kozaru sa 2:0.

Jedini remi ove sezone dogodio se u poslednjem kolu (0:0 protiv Slobode (NK)), i poraz protiv 2.Oktobra rezultatom 4:1.

Vredi napomenuti i da su kadeti Borca uspeli da donesu bodove sa dosta teških gostovanja, pre svih sa gostovanja ŽAK-u i Crvenoj Zvezdi, ali svakako i dosta nezgodnog gostovanja u Banatskom Karađorđevu, tako da je realno očekivati na proleće nešto lakši raspored i već u drugom kolu derbi na Lukarelo kada će gostovati lider, možda i utakmica koja će nam već tada dati odgovor na pitanje ko će osvojiti kadetsku ligu u ovoj sezoni.

Iako se ovaj rezultat slobodno može smatrati velikim uspehom, vredi napomenuti da je manjak koncetracije u finišu sezone i remi u poslednjem kolu, bacio senku na sve urađenu u prethodnih 6 utakmica, a popravni za "Zlatne Koke" biće već na proleće kada se nadamo maksimalnom učinku i osvajanju lige.

Tabelu i rezultate poslednjeg kola, kao i parove narednog kola, možete pronaći ovde.


Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo