top of page

Kadeti nastavljaju za vikend

Svoj pohod ka odbrani titule osvojene prethodne sezone, kadeti crveno-plavih započinju u vikendu pred nama i to utakmicom ni manje ni više već protiv direktnog konkurenta u borbi za naslov prvaka, Crvenom Zvezdom iz Ruskog Sela. Direktan okršaj prvoplasiranog i drugoplasiranog tima sa tabele, ujedno i jedina dva tima koja do sada nisu poražena, obećava dobar fudbal, možda trenutno i najbolji što se tiče kadetske lige, a postoji mogućnost da ova utakmica već da odgovor na pitanje ko će osvojiti prvo mestu u ovoj godini.

Crvena Zvezda je trenutno u blagoj prednosti na tabeli pošto su osvojili dva boda više od Aleksandrovčana. Ipak, koliko su ova dva tima slična po jačini ali i samoj igri, dokazuje i utakmica od jesenas u kojoj pobednika nije bilo (1:1) a tvrda utakmica do samog kraja nije jenjavala u borbi i požrtvovanju fudbalera oba tima.

Pobedom, Aleksandrovčani bi napravili veliki korak ka odbrani prvog mesta. Ipak, ne treba zaboraviti ni trećeplasiranu Vojvodinu iz Novog Miloševa koja jeste u bodovnom zaostatku ali može svakako svojim rezultatima uticati na borbu u samom vrhu gde će po svemu sudeći, Borac i Crvena Zvezda odlučivati o osvajaču titule.

Utakmica kadeta Borca i Crvene Zvezde odigraće se u nedelju, 10.04.2022. sa početkom od 10 časova. Ovom prilikom pozivamo sve navijače Borca da dođu na Lukarelo i pomognu našim momcima da pobedom započnu ovo proleće.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page