top of page

Još se čekaju bodovi ovog proleća

Proteklog vikenda odigrano je 20. kolo PFL Zrenjanin, Aleksandrovčani su na svom terenu dočekali ekipu ŽFK Banata i u tom meču su poraženi rezultatom 2:0. Za Borac su nastupali: Gajinov S., Aćamović, B. Ivančević, M. Ivančević, Samolov, Bičanin, Vukmirović, Cobor, D. Gajinov, Grujić i Rašeta, a šansu su još dobili Štikovac, S. Barbul i A. Puhar dok su na klupi bili još Zečević, Popov, Medić i M. Puhar.


Juče je na Lukarelu gostovao novajlija u ligi i verovatno najprijatnije iznenađenje ove sezone, dosta kvalitetna ekipa koja je od samog starta to i pokazala. Sa druge strane, dosta dobra utakmica i crveno- plavih, uprkos porazu. Rezultat prvog poluvremena bio je 1:0 za goste, posle odlične akcije poveli su sredinom poluvremena. Nedugo zatim Rašeta postiže pogodak ali, po mišljenju glavnog sudije, tom prilikom je napravio prekršaj u napadu. U drugom poluvremenu još agresivnija i organizovanija igra crveno- plavih a idealnu priliku za poravnavanje imao je Grujić kada je izašao sam ispred golmana ali se spetljao u odsudnom trenutku. Nešto kasnije, posle jedne gužve glavni sudija pokazuje crveni karton golmanu Gajinovu dok sa druge strane kažnjava samo gostujućeg golmana žutim kartonom. Nisu se predavali ni Aleksandrovčani ni sa igračem manjem ali gosti su ipak prednost duplirali krajem utakmice.

Aleksandrovčani su ovog proleća i peti put uzastopno poraženi ali im se na ovom porazu ne može nešto zameriti, jednostavno bolja ekipa je pobedila. Borbe i želje je bilo, za razliku od nekih prethodnih utakmica. Između prethodnog i ovog kola, došlo je do promene na klupi Borca, trener Škundrić je napustio ekipu nezadovoljan rezultatima a ekipu je preuzeo Vladimir Zečević u saradnji sa Nikolom Delićem. Trenerski tandem već četvrtu godinu vodi uspešno kadetsku selekciju a nebrojano puta su bili tu da pomognu i izvuku prvi tim kada se nalazio u teškim situacijama. Nadamo se da će i ovog puta to uspeti.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page