top of page

I dalje bez bodova na gostovanjima

Crveno- plavi iz Aleksandrova su u okviru 5. kola PFL Zrenjanin gostovali ekipi ŽFK Banat sa Bagljaša, novajliji u ovoj ligi. Rezultat je bio 3:1 u korist domaćina a strelac jedinog gola za Borac bio je Grujić. Za Borac su juče nastupili: S. Gajinov, Samolov, I. Barbul, Cobor, Toškov, D. Gajinov, Vukmirović, Ivančević, Bogaroški, Grujić, Đorđević. U igru su ulazili S. Barbul, Zečević i Halasev a na klupi su još bili Kovanov, M. Medić, V. Medić i Puhar.

Veliki broj ljudi na tribinama juče je mogao da isprati veoma zanimljivu utakmicu. Od starta su domaći igrači krenuli silovito i u tom periodu stvorili nekoliko šansi. Aleksandrovčani su sa druge strane vrebali šansu iz kontranapada a posle odbijenog početnog pritiska, posle dvadesetak minuta igre, Grujić dovodi u vođstvo crveno- plave na asistenciju Dragana Gajinova. Veoma snažan udarac iz gotovo mrtvog ugla za 1:0 u korist gostiju. Nije ta prednost dugo trajala, svega nekoliko minuta je trebalo domaćoj ekipi da izjednači a ubrzo zatim i da potpuno preokrene rezultat. Tim rezultatom se i otišlo na odmor a u međuvremenu je bilo još nekoliko šansi na obe strane. U drugom poluvremenu je viđena još otvorenija igra sa još više šansi. Nekoliko puta siguran je bio Stevica Gajinov dok je na drugoj strani najbolju šansu za izjednačenje propustio Grujić kada ga je sjajno sa golom spojio Ivančević. Pred kraj utakmice sledi kazna, posle jednog kiksa gostiju, domaći igrači overavaju pobedu.

Sa jučerašnje utakmice raduje takmičarska igra i želja mladog tima Borca da se nadmeće i ne predaje do samog kraja meča. Ali pored toga, veoma i zabrinjava to što su sva tri gola juče primljena veoma jeftino, usled pada koncentracije. Da nije bilo tih momenata, Aleksandrovčani bi se verovatno vratili kući sa povoljnijim rezultatom. Ovako je sva tri boda odnela domaća ekipa, kojoj čestitamo na korektnoj igri i želimo sreće u nastavku prvenstva. Borac sledeće nedelje na svom terenu dočekuje ekipu Krajine i to će biti prilika da se osvoje novi bodovi.

Comments


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page