top of page

Gostovanje lideru

Ovog vikenda odigraće se 14., pretposlednje kolo jesenjeg dela Područne fudbalske lige Zrenjanin. Aleksandrovčani na poslednje gostovanje u ovoj godini idu u Nakovu, trenutno prvoplasiranoj ekipi Poleta.


Rival crveno-plavih se trenutno nalazi na prvoj poziciji na tabeli već dugo, sa skorom od deset pobeda, dva nerešena rezultata i samo jednim porazom. Na svom terenu su maksimalni, na sedam utakmica imaju sedam pobeda dok su tri nešto lošija rezultata ostvarena u gostima. Samo prvu utakmicu kod kuće su odigrali rezultatski neizvesnu(protiv ASK-a 1:0) dok su sve ostale utakmice dobijene sa bar dva gola razlike

Sa druge strane, rezultati Borca su svim navijačima crveno- plavih dobro poznati, dosta promenljivo i neubedljivo tokom čitave jeseni. Igra je koliko toliko konstantna i na nivou ali nema dovoljno dobrih rezultata da to i potvrde. Pogledom na tabelu, uloga favorita bi trebalo da definitivno pripadne domaćoj ekipi u ovoj utakmici.

Što se sastava ekipe Borca, ekipa će najverovatnije putovati potpuno kompletna u Nakovo, suspendovanih nema. Pred Aleksandrovčanima je nemoguća misija, otkinuti bodove lideru na njegovom terenu. Da li će se to desiti, ostaje da vidimo u nedelju od 13:00.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page