top of page

Goleada u drugoj pripremnoj utakmici

FK Borac je u drugoj pripremnoj utakmici dočekao ekipu FK Zadrugara iz Lazareva i remizirao rezultatom 3:3. Za Borac su nastupali: Gajinov (A. Puhar), Aćamović, B. Ivančević, M. Ivančević(Lakatuš), Samolov (I. Barbul), Štikovac, Vukmirović(S.Zečević), Bičanin(Vladetić), Grujić(V. Medić), D. Gajinov(Popov), Rašeta( Marinac).

Po ne baš najboljem terenu za igru, na jučerašnjoj proveri viđeno je pregršt golova. Borac je prvo pripretio preko Grujića koji asistenciju Rašete nije uspeo da pretvori u pogodak. Bičanin se dva puta na ovoj utakmici upisao u asistente, kada je prvo njegov ubačaj sa desnog krila iskoristio iskusni Gajinov, a potom i Rašeta, tako da je rezultat nakon 15 minuta igre bio 2:0 za Aleksandrovčane.

Nakon 25 minuta igre, opada ritam u redovima fudbalera kraj Lukare, Å¡to je rezultiralo igranje rukom Marka Ivančevića u kaznenom prostoru. NajstroÅŸu kaznu realizovao je Lojpur sigurnim Å¡utem, a golman Gajinov nije imao puno Å¡ansi da odbrani ovaj udarac. Nakon povratnog pasa kapitena i najmlađeg igrača na terenu Aćamovića, golmanu Gajinovu lopta prolazi ispod noge i zavrÅ¡ava u mreÅŸi za konačan rezultat prvog dela igre Borac- Zadrugar 2:2.

U drugom delu Å¡ef stručnog Å¡taba Borca odlučio je da Å¡ansu da i ostalim igračima. Nakon prodora po levoj strani i smuÅ¡enosti odbrane gosti stiÅŸu do totalnog preokreta. Da to ne bude sve od golova pobrinuo se mlađani Zečević koji je ispratio Å¡ut Slobodana Barbula i posle odbitka loptu rutinski plasirao u mreÅŸu gostiju za konačnih FK Borac-FK Zadrugar 3:3.

Crveno plavi su odigrali jednu zanimljivu pripremnu utakmicu. Grešaka je bilo ali s obzirom da je pripremni period, to je sasvim normalno. Nadamo se da kako vreme bude odmicalo, da će se te greške svesti na minimum.

Narednog vikenda, Borac će odigrati dve utakmice, protiv ekipe iz Vojvoda Stepe i Stajićeva. Čestitke gostima na fer i korektnoj igri i ovom prilikom ÅŸelimo da se zahvalimo navijačima kojima su doÅ¡li da podrÅŸe crveno-plave.


Fotografije sa utakmice moÅŸete pogledati ovde

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page