top of page

Dragiša Zečević je novi selektor "A" reprezentacije

JučeraÅ¡njom odlukom IzvrÅ¡nog odbora Fudbalskog saveza Srbije DragiÅ¡a Zečević imenovan je za novog selektora ÅŸenske "A" reprezentacije gde će zameniti dosadaÅ¡njeg selektora Predraga Grozdanovića. Velika i vaÅŸna vest za sve Aleksandrovčane i sve ljubitelje fudbala iz naÅ¡ih krajeva koji će sada sa ponosom moći da se pohvale i činjenicom da je jedan od nas, svojim radom i trudom "dogurao" do tako velike i bitne pozicije kakva je pozicija selektora "A" reprezentacije naÅ¡e zemlje.

DragiÅ¡a je svoje prve fudbalske korake započeo baÅ¡ na aleksandrovačkom Lukarelu. Bogatu domaću i inostranu fudbalsku karijeru zamenio je trenerskim poslom, a jedan od prvih angaÅŸmana bio mu je i aleksandrovački Borac.

Godinama prisutan u ÅŸenskom fudbalu, nekada talentovani trener Rada i Zemuna, zasluÅŸio je poverenje sportskog sektora. DragiÅ¡a je radio sa mlađim reprezentativnim selekcijama u sistemu ÅŸenskog fudbala. Učestvovao je u selektiranju igračica za „A“ ekipu i odavno je fudbalskim krugovima Å¡uÅ¡kano spreman za naslednika Predraga Grozdanovića na kormilu seniorki.


Kvalifikacije za EP počeće u septembru naredne godine, a DragiÅ¡in prvi klub, FK Borac Aleksandrovo, ovom prilikom mu ÅŸeli mnogo uspeha u novom angaÅŸmanu i puno sreće i dobrih rezultata u narednom periodu.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page