top of page

Domaćini uspešniji u ovom kolu, Zvezda 3 od 3

Završeno je i treće kolo Područne fudbalske lige Zrenjanin u kojem su domaćini uglavnom teren napuštali zadovoljniji postignutim rezultatom. Zanimljivo je bilo gotovo na svim terenima. Ukupno je postignuto 25 pogodaka, a posle trećeg odigranog kola imamo samo Crvenu Zvezdu sa maksimalnim skorom od tri pobede, ali i Radnički koji je i dalje bez osvojenog boda.

Prvi meč trećeg kola odigran je u Lukićevu gde je domaća Mladost uspela da savlada Borac iz Aleksandrova rezultatom 3:2. Utakmica sa nekoliko preokreta i dosta uzbuđenja na kraju je završena možda i nezasluženom pobedom domaćina, obzirom na šanse gostiju, ali i poništen pogodak u finišu meča koji bi verovatno doveo do realnih 3:3. Oba tima ostaju pri sredini tabele, u narendom kolu Borac gostuje Deliji u Morkinu dok će Mladost na put u Nakovo.

Trenutni lider na tabeli, ekipa Crvene Zvezde iz Ruskog sela, pobedom je okončao i treću utakmicu u ovoj sezoni. Ruskoselci su savladali Polet iz Nakova rezultatom 2:1, a golove za crveno-bele postigli su Gucul i Medić. Crvena Zvezda ostaje na vrhu tabele sa maksimalnim učinkom dok je Polet zabeležio svoj drugi poraz ove sezone i zahvaljujući ubedljivoj pobedi iz prethodnog kola, ostaje na sredini tabele.

Radnički nastavlja sa slabim partijama na početku ove sezone. Posle ubedljivog poraza u Nakovu gde su savladani sa čak 13:0, fudbaleri Radničkog doživeli su još jedan ubedljiv poraz, i ovoga puta ubedljivo od strane OFK Kleka srezultatom 6:0. Golove za Klek postigli su Kovačević (5 pogodaka) i Čurović (1 pogodak). Radnički ostaje na dnu tabele bez osvojenog boda, ali i bez postignutog gola u dosadašnjem delu sezone, dok su klečani pri vrhu, bez poraza u 3 odigrane utakmice. U narednom kolu, OFK Klek dočekuje Crvenu Zvezdu u derbiju 4. kola.

Lehel je pred svojom publikom rutinski savladao Tamiš rezultatom 3:0. Ovo je prva pobeda Lehela u ovoj sezoni, dok su farkaždinci zabeležili drugi uzastopni poraz. Zanimljivo je da su ova dva tima snage odmerili i prošle srede kada je Tamiš slavio na Mužlji rezultatom 2:0 i plasirao se u finale kup takmičenja.

Omladinac je i ovoga puta poneo sav plen iz Melenaca. Činilo se da će se utakmica završiti bez pobednika pošto je sve do 77. minuta rezultat bio 0:0, ipak posle centar šuta Stanića jedanod igrača Rusande nespretno reaguje i šalje loptu u svoju mrežu za, ispostaviće se kasnije, konačnih 0:1. Omladinac ostaje u gornjem delu tabele dok je Rusanda u velikim problemima, tek na 15. poziciji.

Jedinstvo i Vojvodina su zabeležili sigurne pobede pred svojim navijačima.U Bočaru je savladan 2. Oktobar rezultatom 3:0, dok je u Novom Miloševu Vojvodina sa 2:0 savladala Deliju iz Mokrina.

Jedina utakmica bez pobednika odigrala se u Banatskom Despotovcu gde je Mladost remizirala sa Potisjem iz Knićana.

Na tabeli, Crvena Zvezda je prva sa 9 bodova, slede OFK Klek, Omladinac i Potisje sa po 7, dok su Vojvodina i 2. Oktobar sakupili 6. Na dnu tabele Rusanda sa jednim osvojenim bodom i Radnički bez bodova.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page