top of page

Desetkovani Borac poklekao na Lukarelu

Fudbaleri aleksandrovačkog Borca odigrali su 4. kolo Međuopštinske lige,a protivnik im je bio Vojvodina iz Bašaida koja je slavila rezultatom 4:2. Utakmica je bila teška za igru zbog klizavog terena i kiše koja je padala. Trener Škundrić nije imao puno izbora pa je morao da kombinuje zbog izostanaka nekoliko standardnih igrača, pa je izveo sledeći sastav. Aćamović Nikola, Toškov, Tomin, Jakšić, Vladimir Medić, Cobor, Gajinov, Zečević, Barbul Slobodan, Brajić i Javorina, dok su u igru još ulazili Petar Puhar, Miloš Medić, Samolov, Rakić i Oljača.

Gosti su došli sa namerom da osvoje čitav plen što im je i pošlo za rukom. Poveli su u ranoj fazi meča dobrim šutem najboljeg igrača utakmice Dokmana. Nakon toga Aćamović koji je bačen u vatru sa dve fenomenalne intervencije spašava gol domaćina. Drugi gol gosti su postigli sa bele tačke nakon smušenosti odbrane, glavni sudija je po mišljenju prisutnih prelako pokazao na belu tačku nakon asistencije linijskog sudije. Dokman je bio siguran i duplirao prednost.

Aleksandrovčani su samo po koji put uspevali da dodju do gola gostiju ali bezuspešno. Mogao je sudija za istu situaciju da dosudi penal za crveno-plave ali ipak kriterijum nije bio isti kada je ekipa Borca u pitanju. Treći gol u mreži već demoralisane ekipe pao je u 36. minutu i tu se praktično pitanje pobednika i rešilo.

U drugom poluvremenu krenuli su momci sa Lukarela na sve ili ništa. Iz jednog kontranapada Dokman je proigrao Vrbačkog a kapiten gostiju rutinski sproveo loptu u mrežu za 4:0. Ključne šanse propustili su prvo Brajić pa potom Gajinov.

Tračak nade probudio je Cobor sa dva pogotka nakon kornera i prelepim šutem sa 20ak metara, ali nedostatak vremena sprečio je golobradu ekipu sa Lukarela da dodju do čuda.


Sigurno da ovaj poraz nije došao u pravom trenutku jer sada vodeće ekipe imaju dobru ali dostižnu prednost na tabeli. Sigurno da se Aleksandrovčani nisu obrukali ali su morali bolje da udju u ovaj meč.


Gostima svakako čestitke na fer i korektnoj igri. Prvenstvo je tek počelo, a Aleksandrovčani sledeće nedelje gostiju ekipi Podgrmeč iz Žitišta gde će pobedom pokušati da se vrate u trku za viši rang.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page